Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

D3 placené úseky (Veselí n.L.-->ČB) - Google maps

Od: martin12* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, jak je to s placenými úseky na dálnici D3 mezi Veselím nad Lužnicí a Českými Budějovicemi? Podle několika zdrojů je dálnice zpoplatněná (kromě 2 malých úseků). Na cestování často používám Google maps a i když zadám "vyhnout se zpoplatněným silnicím", tak mě ženou po dálnici ( zdroj)... Ptám se jen proto, že na Google maps byl vždy spoleh a teď vidím, že tam mají asi chybu a je lepší trasy ověřovat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co vím tak free úsek je jen asi 6km okolo Tábora,jinak nic.ale já běžně po dálnici nejezdím. tuto trasu ,reps Jindřichův Hradec jezdím do BN nebo Phy přes Pe a Vlašim a BN,pak Nespeky...

Jinak tuhle jsem jel do euromarketu ve Veselí a na příjezdu jsem jel jak jsem byl zvyklý = místo obchvatu dálnice a placená,na dalším jsem pak sjel a vrátil se do Veselí

hodnocení

0x
Tady je to jasne.
Bez znamky uz ne.
rsd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]