Zdravím dnes se mi stala nemilá věc a to že jel naproti mě kamion a od něj odletěl kamínek do mého čelního skla kde udělal prasklinu v průměru 2cm za zpětným zrcátkem a chtěl bych se zeptat kdy ho můžu dát na výměnu aby mi to vůbec vzali a neřekli že je to jen malá prasklina díky moc, skla mám pojištěný díky za odpovědi
Nevím, co řešíš. Jeď do autosklenářství a tam se s technikem domluv jestli je to vhodné na nějaké scelující zalepené nebo na výměnu. Nikdo tady nevíme co je to za sklo a jaká ta prasklina je.
doplněno 07.09.20 10:20:
A je dobré si v pojistné smlouvě přečíst, zda náhodou není výhodné (například kvůli nižší spoluúčasti) využít smluvní servis.
Pokud ho maš pojištěny tak pohoda servisúm de o kšeft Najdi servis kterej tu udalost i za tebe vyřídí oni už si poradí Pokud se ti poškození zdá malé tak tomu múžeš i pomoci - víš jak to myslim Pojistka neřeší jak se to stalo
Nevím co řešíte-Já zavolal na pojištovnu,pak se mi jen ozvali ze servisu a dohodli jsme termín.Přijel technik,nafotil sklo ,ofotil doklady vyřezal staré.dal nové, nafotil, nechal si podepsat zakázkový list po cca2,5 hodině jel pryč.Celkově to trvalo asi týden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.