Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bodový systém - jak to funguje

Od: andrejka44 odpovědí: 4 změna:

Zdravím nejsem moc dobře seznámená s bodovým systémem napíši vám něco a prosím o odpovědi jestli je to tak nebo ne?

Řidič má na svém kontě 12 bodů když něco udělá tak mu body seberou to chápu ale nějak jsem se nedopátrala k tomu jestli je může dostat i zpět.

Někde jsem četla že když řidič příjde o body a pak celý rok nic neudělá a není mu sebrán ve lhůtě jeden rok žádný bod tak dostane nějaké body zpět a pokud nic neudělá ani další rok tak zase dostane něco zpět.

JE TOHLE PRAVDA?NEBO PROSTĚ KDYŽ O BODY PŘÍJDETE UŽ JE NIKDY NEDOSTANETE?

Děkuji moc za vaše názory a přeji krásný den...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

3x

hodnocení

2x

je to pravda, 4 body mu po roce vrátí , zbytek opět za rok.

repak*

Rejpák: nevrátí, ale odečtou. A nesmí během toho roku od posledního přestupku spáchat jiný bodovaný. Jen nevím, zda je rozhodující datum spáchání nebo projednání přestupku (v případě, že jej neuznám na místě a jdu do správního řízení nebo jsem byl vyfocen a předvolán). To plyne z nějakých obecnějších předpisů.

podrobnosti:

autoweb.cz/...

a na dalších stránkách

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]