Nejste přihlášen/a.
Leta jezdím stejný rozměr léto-zima a rozdíl se nekoná takže je to asi špatná odpo.jinak na jednom mám 155 zimní a na druhém pak 195 to by pak museli mít všechna auta těch 155?
Diesel,v trochu extrémním případě má pravdu. Na brouku mám přes léto mangelsy s 225/55/17 vzadu a 195/65/16 vpředu. Notám to neodpovídá,můj problém. Na zimu dávám plechy s 175/65/16. Jednou jedinkrát jsem s těma mangelsama vyjel na sníh. První zatáčka dveřma napřed a fofrem /vlastně pomaličku/ jsem jel přezout.
Průměr starého kola je 314mm a nového je 322mm,podvozek se sníží o 7mm,tachometr bude ukazovat o 2% vyšší rychlost a síla přenášená na vozovku bude také o 2% vyšší. Vy asi nemáte moc šancí rozeznat rozdíl.JInak čerpáno na cobra tuning ( tuning.sk/... )
jen pro jistotu upozorním- pokud nemáte tento jiný rozměr v ORV tak je tam raději nedávejte,zejména pokud se neumíte bránit zvůli poj,která v případě jiných=nezapsaných rozměrů pneu bude na koni a krátit plnění v případě nehody!A ta DALŠÍ S NEZAPSANÝM ZMĚNAMI NEPROJDETE NA tk.
Nejdřív bych se podíval jestli je tam vůbec můžete legálně dát, protože standartně bývají k 205/55 R16 225/45 R17 a ta vaše kombinace se mi vůbec nezdá...
Pokud je to normální auto tak to na výkonu znát nebude, ale bude líp zatáčet a brzdit, ovšem na druhou stranu víc drncat
Mimochodem jestli tím diskem co máte myslíte ten, na kterých máte ty R16 tak se rád přijdu podívat jak na to nasazujete R17![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.