Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vín code

Od: audidd odpovědí: 8 změna:
Rád bych pořídil auto a prodejce povídá, že má auto jasnou historii a win k vozu s určitým číslem. Kde se mohu podívat na historii vozu, vůz je audi, tzn. Posivat se na stránky audi? Vůz je z dovozu, de
Děkuji za odpovedi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

carvertivcal, cebia

Tam najdeš vše.

Vín?win?

VIN Vehicle identification number

...

carvertical.com/...

xenofob

podivat se muzes na to, co nekdo nekam zadal...to co nikdo nikam nezadal nikdo nikdy nezjistí...:-Pauto bylo bourane a opravu nikdo nikam nezadal, a tachometr je stočeny šikovne že to nikdo nikdy nezjisti..na stk se vyfoti a pak muze katdy sledovat prirustky stoceneho tachometru

a ty systemy, to nejsou žadni dobrodinci, jsou komerčni firmy obchodujici s lidskou naivitou uctujici si za pochybne certifikaty peníze...

Co pojišťovna? Likvidátoři tam nedávají fotky? To musí nutně opravny?

hodnocení

0x

U dovozu historii nezjistíš. Jedině přes autorizovaný servis, pokud tam auto jezdilo.
Prodejce může povídat leccos, počítej s tím, že většinou je to lež.
Podle všeho tomu vůbec nerozumíš, tak si s sebou hlavně vezmi někoho znalejšího.

nigi
hodnocení

0x
Dovozový vozy je trochu problém. Osobně bych šel přes nějakého importéra se solidní reputací (třeba autodraft). Dodatečně potom zkusit i Cebii je tak pro jistotu.
xenofob

řeší se to tady každé 2 měsíce, ja kupuji ojetiny z nemecka od fyzické osoby, auto je dražší než jinde ale je k němu veškera dokumentace...původni doklad o nabytí, COC list, všechny protokoly z technickych prohlidek a vsechny faktury za garancni a další prohlídky...vcetne podrobneho popisu co se kdy menilo atd...pak nepotrebuji žadny certifikat od pochybnych soukromych firem, v protokolech a fakturach ze servisů je take pokažde uvedne stav ujetych km, mohu tedy take sledovat postupny narust...v nemeckem TP je take uveden dřivejši počet majitelů...zda auto nebylo bourane zjistí můj mechanik...lidem, kterým jde predevšim o stav ujetych km prekupnici prodavaji auta bez vyše uvedenych dokumentů, jen s legendou, ktere důveřivec zpravidla uveří...na takova auta se vykašlete, uvedene dokumenty k nim jsou ale bud arabsky nebo česky prekupnik je stopil a to je signal ze s autem neni neco v poradku...u nemeckeho auta je to take signal že ty povidka o nemecke pečlivosti se na dany kus nevztahuje

takže kupujte dovozova auta s vyše uvedenymi dokumenty a TAM si vše ověřujte a prověřujte...k prohlidce auta si zaplatte dobreho mechanika a pak ještě řešte VIN code v autorizovanem servisu, ktery ma PRISTUP do elektronickeho systemu, ve kterem by k danemu autu mohl ale take nemusel byt nejak zaznam o servisnim zasahu..

audidd
hodnocení

0x
Díky všem za odpovedi,vinko jsem kam si zadával a chtělo to po mě nějaký poplatek, tak jsem vlastně nic nezjistil :), nechtělo se mi zato platit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]