Nejste přihlášen/a.
aktuální dotaz (opravdu spěchá): kvůli jednorázovýmu převážení věcí si chci koupit nějakej k tomu vhodnej vůz (neřešte jiný alternativy typu půjčení aj., to je irelevantní); věci k převážení - zjednodušeně řečeno přepravky, krabice (kdyžtak ale i větší lednice);
protože vůz chci mít rychle, aktuálně se jeví jako reálný výběr mezi výše uved. vozy, tj.
Citroen Berlingo 1.8i, nebo Felicia Pick Up 1.3 (benzin) - neptejte se mě na tech. podrobnosti, vim jen, co je v inzerátech; stáří prakticky stejný (cca 20 let, citroen o 2 roky mladší); felicie má tu plastovou dvoudveřovou nástavbu, citroen má plátěnou střechu (to mě spíš netěší) (rada - napřed si ozkoušet - irelevantní, nemám čas ani znalosti); jediná indicie je, že citroen se nabízí už pár tejdnů,
citroen stojí skoro 20 tisíc, felicie 30 tisíc, STK mají oba čerstvou, eko pořešený - čili z tohodle hlediska by měly bejt rovnocenný;
za vůz chci dát co nejmíň, ovšem čím větší hodnotu mít bude, tím líp (rozumný by ho bylo po převozu zas prodat dál; i kdybych si ho nějakou dobu nechal, nakonec bych ho stejně prodal, leda by už byl na likvidaci...)
protože jsem několik let neřídil a vůbec nejspíš řídím blbě (opět neřešte - irelevantní), nechci moc velkej vůz (s nějakou zradou - čumák moc daleko před kolama apod.), ovšem naopak úložnej prostor (i co do vejšky) by měl bejt co největší (taky by měl vydržet tlak do strany (kdyby se na stěnu nějak sesunul náklad - tady se trochu bojim toho plastu u felicie... - mimochodem tlak posunujícího se nákladu na ty dveře je řešenej jak?)), na užit. hmotnosti by asi až tak nezáleželo (i když asi - čím víc, tím líp);
další parametry asi nejsou tak důležitý (možná tak spotřeba, rychlost už vůbec ne);
zato je důležitý, aby byl vůz co nejjednodušší k ovládání - jako u starejch aut, abych nemusel řešit stovky tlačítek, kontrolek, nastavení... - naposledy jsem jezdil se škodou 130, takže nejsem zvyklej ani na počítač, a teď nemám čas cokoliv zjišťovat, potřebuju ten převoz RYCHLE, bez komplikací s ovládáním vozu - z tohodle hlediska by se mi jevila jako bezpečnější ta felicie, ale majitel citroenu mě ujistit, že ovládání je stejmě lehký jako u tý starý škodovky... (tu jsem mu nanapovídal, to uved spontánně, PC ovšem citroen má...);
taky je z mýho hlediska optimální co nejjednodušší tech. provedení - dle hesla "co neexistuje, to se neposere" - nějak tipuju, že taby by ta felicie zas asi byla lepší?;
u felicie jsem si našel velikost ložný plochy, u toho citroenu se mi nepodařilo ani to (a ani manuál jsem nenašel, nehledal jsem pravda dlouho, ale i to mě trochu otrávilo);
jak píšu, velikost úložnýho prostoru je asi dost důležitá, i když je to dvousečný v tom, že nejspíš vyšší felicii už nemusím dostat do garáže, kterou bych mohl mít k dispozici - na to bych u obou vozů docela uvítal znalost všech 3 rozměrů, který bych si zřejmě (i u toho citroenu) mohl zjistit sám, ale teď je nemám - takže když mi je sdělíte / dáte odkaz, budu rád;
otázka teda zní - jaký auto (ze dvou uvedených) by pro mě bylo lepší, a to i z hlediska jeho předpokládané budoucí hodnoty? (samozřejmě i vzhledem k nynější ceně vozů (kterou prosím neberte úplně stylem 10 táců je směšná suma, ale spíš jedno auto je vlastně o 50% dražší...))
(náklady na opravy ani nezahrnuju do kritériíí, protože předpokládám optimističtější variantu, že oba vozy by nějakou dobu, rok, dva, měly v lepšim případě vydržet bez oprav...)
další kritérium (ostatně související s tou budoucí cenou) může bejt, i na co se oba vozy dají smysluplně využívat - třeba že felicie je mnohem lepší na převážení nákladů pro malý firmy, nevim...; každopádně jakýkoliv tipy na využití uvítám;
uvítám i jakékoliv poznámky k tématu, krom těch irelevantních, který jsem se snažil dopředu vyznačit...
(asi nemám k uvedenémiu co dodat, ale kdybyste viděli jako důležitou nějakou doplňující otázku, tak ji zkuste položit...)
Za mě - jednoznačně Berlingo. Nic proti Feldě, sám jsem ji doma mě - v kombíku, ale praktičností se Berlingu nevyrovná. Mám zkušenosti jak s Partnerem toho roku výroby - pravda, měl motor 1.9 JTD, to bylo nesmrtelný auto, proti Feldě jsem oceňoval praktické boční šoupačky v nákladovém prostoru, daleko pohodlnější nastupování do auta díky daleko vyšším dveřím a pod. Co na autě odchází jsou zadní nápravy s torzkama - vydrží tak 200tkm, ale oprava je dnes už i výměnou, za nějakých 5 tisíc. Ale to se na tom autě pozná celkem snadno - při pohledu od zadu jsou zadní kola vyvrácená do písmene A.
BTV - co se týče rozměrů auta - jsou třeba zde (Berlingo a Partner se liší jen logem na chladiči a volantu)
Kolego nikoliv JTD (to mají taliáni) jen D a to 1,8 43kW nebo 1,9 51kW a možná po roce 2000 pak asi ještě HDi90.
Těžké rozhodování. Pick-upy jsou nejvíc zhuntovaná auta (pokud nevozily jídlo nebo léčiva). Dveře nejdou pořádně zavírat, zatéká a o podběhách ani nemluvě.
Berlingo je na tom podobně. Motory KO, vybydlený interier, Šoupací dveře, se kterými se musí třísknout, div neupadnou,... no nevím nevím.
60% Felda 40% Berle.
Hlasuji pro feldu. Pokud ji udržíte v provozu a nezhuntujete,její cena půjde nahoru. Fáčka v pickupu už vystřelily do veteránů a ceny stoupají,feldy jsou na řadě.
Taky se přikláním k Felicii, Berlinga jsou po těch letech často ještě v horším stavu. Jakákoliv údržba bude taky dražší než na Felicii, i když ani v jednom případě asi nepůjde o astronomické sumy. Ale samozřejmě, výjimky existují a šrot tak může být obojí. Úplně krok vedle není ani jedno, bez znalosti konkrétních kusů se dá těžko říct, které bude lepší.
Felicie si taky spíš hodnotu udrží a do budoucna na ceně spíš ještě získá.
+/- možná ano, však taky píšu, že ani v jednom případě asi nepůjde o astronomické sumy, ale takhle z hlavy mě nenapadá nic, co by bylo na Berlingu 1.8 levnější než na Felicii 1.3. Je tedy pravda, že zase tak detailně ta auta neznám, tak se třeba pletu a ráda se dozvím něco nového.
Jen tak mimoje to +-stejné,např -komplet spojka (lamela přítlačák+ ložisko) a felda 1,3i 50kW a berla 1,8i 66kW rv oba modely stejně. od začátku výroby až do knce.u berly do konce výroby modelu 1.generace.
Felda 1,3 50kW a zn SAchs 1269kč-berla 1,8 66kw Sachs 2354;Felda LuK 1194 a berla LuK 1019.Na berlu jsou to dvě-nejlevnější a nejdražší.Na feldu nejlevnějšá najaká Mapa 1099 a nejdraží pak Aisin za 2563.Dle autorozvody cz
děkuju za odpovědi (no, zatím to nevypadá, že by jedno z aut ve vlákně fatálně prohrávalo...);
ještě bych docela rád věděl, jak vysoká je ta felicie s tou klasickou vysokou nástavbou, to jsem nikde nenašel;
a ještě - ty dvoukřídlý dveře se doufám dají otevřít skoro o 180° (ne aby nějak po straně zacláněly a na nakládání by to chtělo spíš delší přístup ze zadu než ze strany);
z toho citroenu se dají zadní křesla vymontovat opravdu jednoduše? (tak že to pochopí i každej a je to rychlý?), ale i když se vyndají, tak na podlaze zůstanou a budou vadit nějaký kolejničky, nebo upevňovátka, takže nebude rovná, ne?
Dveře na Felicii by měly mít "drátový" omezovač otevření, ten se dá ale ze dveří jednoduše vytáhnout/odpojit. U Favorita Vanpluse to tak také bylo. Jinak pokud by si sehnal Feldu Pick-upa Lauretu 1,3 tak je o chlup delší..
VanPlus Favorit a Felda nemají drátové omezovače (mají výklopné velké dveře boudy - jsou to kombíci)
Jen Pickupy. Ano dají se vyháknout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.