Nejste přihlášen/a.
Nikde si nikdo nestezuje na sedacky v Rapidu? Najezdila jsem stovky km denne kolem 200 a hrozne me boli zada! Je to jen muj problem? A je vubec nejake reseni?
je to jednoznačně autem, jak píše kuky. Byl jsem nucen jezdit oktávkou druhý i třetí řady a sedačky naprostý otřes na delší trasy. Nejpozději po 3 hodinách jsem dostával hrozné bolesti bederní páteře a hýždě. Teď mám Toyotu a zajímavé, že ani po 3 hodinách náznak bolesti.
Souhlas - jak jsem psal, po zkušenosti s OII jsem si po přesedlání na Peugeota připadal jak v křesle v obýváku. Dobře se mi sedí v Superbu, ale ten asi jako služebák nedostanu, takže zlatej francouz - i ten vyšší posez je pro mě super
Jezdim desitky let, stovky kilometru. Tohle jsem nezazila! seridit umim, urcite nechci sedet jako svicka narazena na volant. Tady nevim jak to udelat. Po tydnu tech denich 150 az 250km denne se uz treti den lecim, jeste nejsem uplne v poradku. Auto menit nemuzu. Ale krome sedacky jsem s nim spokojena. diesel automat mi po Praze vyhovuje. Nemam reseni. Ale jsem rada, ze v tom nejsem sama a neni to jen muj nazor.
Diky vsem!
Jsou tvrdé a nepohodlné jako na Octavii III nebo Fabii III. Ale zase mají životnost a tak rychle se neprosedí. Možná, kdybych měl 120kg, tak mi příde posez OK. Ale nemám.
Ale vydržet se to dá bez újmy, pokud se tam nesedí celý den.
Tak vyměň sedačky. S Fabie RS by mohli pasovat. Je to koncern. Jsou mnohem pohodlnější.
Nebo si tam dej polštářek.
Tyto na 100% sedí do roomstera a Fabie II
Kazdy den dve cesty, tvrde, vubec mi v nich zada nesedi, jeste me boli. Nevim jak to resit, kdyz auto menit nemuzu.
Uz jsem take premyslela, jestli by ty sedacky sly vymenit. Pozeptam se, zjistim! Polstarek to neresi, potrebuji pohodlnou sedacku. Diky za typ!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.