Nejste přihlášen/a.
Ahoj...
Vím, večné téma felicia, ale ve své 300 strankové knize Jak na Felicii zrovna toto není.
Potřebuju zpátky usadit blinkr, ale náraz byl takovej, že je zdeformovaná i ta část, kde je usazen. Má tato část nějaký název? Dá se koupit? Nebo to prostě budu muset vyklepat, navařit. Nevím co. Nevybavuju si teď, jak to tam je. A pokud je sehnatelný ten díl, nevím, jak je tam upevněn. Nikde žádné spoje. Asi to bude navařeno / nalepeno?
Pohled ze předu:
Pohled ze zadu:
Nadále jsem udělal kardinální chybu a nepochytal jsem si ty podložky pod blatníkem. Je to už pár let, co jsem měnil druhou stranu. Jenže. Vlastně ani nevím, jak bych je tam na spod dal, není tam jakýkoli přístup. Když jsem se podíval na druhý vyměněný blatník, taky se k nim nedostanu. Nebo už si nevybavím, jak jsem to dělal. Anebo mi něco težce uniká.
Každopádně, jak to tam zpátky dám? Je na to nějaká finta? Nebo to mám navrtat torxama vedle? Vážně teď nevím sakra.
Všimněte si, že ve žluté značce podložka zůstala. Važně nevím jak ji tam dostat pod tu kostru.
Tady fotka dole u dveří.
Děkuji moc. Věřím , že exisatují nějaké osvědčenější finty jak na to, než jen s akučkou a samořezkama.
(kostru samozřejmě očistím a natřu, prosím nerovíjeje tady debatu o tom, jesli to je do šrotu nebo není)
Ten karosářský díl se normálně dodává.
Má ho tuším i ACI.cz
6U0810121
Origo šroub
6U0 801 657
Origo ušatá matka
6U0 831 433
Levá kapsa podběhu
6U0 810 121
Ad 1) Jako ND se nedodává/al
Ad 2) Viz zde. Vkádají se shora tak, že se zasunou do otvoro, "pacičky"zůstanou venku, a pak se mírně přimáčknou a posunou v otvoru tak, aby byly uvnitř a drží je ty "pacičky".
Ano. Máš pravdu. Tohleto mi unikalo! Vkládalo se to tam zvrchu. Děkuju.
Samožřejmě v podběhu šroub totálně v řiti. Nejde vysvobodit. Ani po nahřátí , ani nejde vysekat. Takže tam asi vrtat?
prdlajs. Vezmeš plochej šroubovák a uši té matky posuneš do strany (jde to jen na jednu stranu). Pak ti ta ušatá matka spadne i se zbytkem šroubu.
Jak myslíš, že se vkládá? Vloží se tou delší stranou, díky uším nespadne a bay se tam nehoupala a vycházela díra středem, tak se napruží dovnitř a vysune nahoru ušima. Pomůžeš si tenkým šroubováčkem v díře pro šroub matky, aby jsi ušatou matku napružil dovnitř páčením a pak ještě páčenou nasunul nahoru.
Co tady s tím prevítem dole u podběhu? Asi ho tam natlouct a díru přeplíškovat? V případě, že by tam pak "plovoucí"matka nedřžela. Povolit to fakt nejde.
Děkuju.
No musíš to vyříznout a dát nový plíšek, který bude mít stejné kónusy (nesmíš ho mít rovny, jinak neslícuješ hezky blatník). Pak do plíšku ulatou dírku a pilníkem vypilovat přesný rozměr obdelníčku pro ušatou matku. Nebo díl vyříznout ze zdrave Felicie a navařit (třeba někde z vrakáče, když bude zdravý).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.