Nejste přihlášen/a.
Nechal jsem v autě vyměnit svíčky a od té doby auto někdy při řazení trochu cukne( škubne), dřív to nedělalo.
Čím to může být? Je snad auto citlivější po výměně svíček, nebo je to další problém?
Možností je víc-nevhodné svíčky pro tvůj typ auta nebo mechanické poškození svíčky. Osobně jsem zažil,joudovi spadla svíčka na zem,elektroda se ohnula,tím pádem měla svíčka daleko měnší elektrodovou vzdálenost a taky to cukalo. Stačilo vyndat a s pomoci listoměrky nastavit správnou hodnotu,bylo po problému.
Může být poškozený kabel(pokud jsou) nebo třeba konektor na zapalovací lištu.
Špatné svíčky.
Většinou to dělají Škodovky, když nemají VW AG svíčky nebo Championy.
Fordy to taky dělají, když nemají svíčky Motorcraft. Ty jsou na to nejháklivější.
Jestli jste tam nerval Brisky nebo Bosche, tak není divu. Jsou jedny z horších.
Nedávno jsem je vytáhl z Focuse, kde mě motor neochotně startoval a nechtěl moc za plynem. U MPi Felicie mám nejlepší spotřebu s RC89PYC Championky a s Boschky jsem po 8l/100 nešel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.