Nejste přihlášen/a.
Vůle na tisícihranech osazení poloosové hřídele. Hřídel je jen vsazená do převodovky a do náboje je ještě pojištěná maticí.
Můžou být i vůle v samotných kloubech.
Musíš dát na přechody těchto spojů ruku a pomocník ti bude cukat.
Jinak ten diferák, jak píše dabel.
Zrovna na téhle straně byl kloub měněn i s poloosou nějak 3 měsíce zpátky takže snad doufám že by to dělat nemělo. Ono ani moc není pořádně poznat od kud to klepání jde, někdy to dělá v zatáčce, někdy ne, někdy to klepe z práva, někdy z leva, tak nějak prolejzám auto a zkouším co to může být.
kare, jo vlastně, sorry. Jsou tam unášecí příruby. Takže spíš samotné klouby nebo ten diferák.
Klouby jsou jaké značky?
Jeden kloub je od Spidanu, druhej jsem ještě neměnil, co jsem ho zkoušel (podle všech možnejch testů a návodu jak vyzvoušet kloub a ložisko) tak nic necvaká, kolo nemá vůle, manžeta není prasklá. Můžu to zkusit ještě nějak pořádně zkontrolovat, ještě zkontroluju ty tyčky řízení ale ty mám dojem že se taky dávaly nový. Už toho moc jako není co by to mohlo dělat.
Je to Golf IV, r.v. 2001, 1.9 TDI, 110KW. Auto necuká při sundání nohy z plynu necuká ani nic podobného, jediná ta věc co má teď dělá starosti je to klepání do volantu a nějak potřebuju vyškrtat věci co by to mohli být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.