Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor nejde nastartovat, nedrží otáčky

Od: hukies odpovědí: 3 změna:

Čau poradí někdo? mám Hyunday Lantra J1, 1993, 1,5 GLSi když chci nastartovat tak to nenakopnu a když se to náhodou nakopne tak hned chcípne ani nedrží otáčky,a když zmáčku plyn tak to chcípne hned.Vyměnil jsem svíčky za nové,ale pořád to samé žádná změna.Prosím o radu.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Už jsem sice toto auto dost dlouho nedělal ,ale mám dojem že má ještě klasickej rozdělovač. Ten jste kontroloval v jakém je stavu víčko i palec a kabely? Zkoušel jste kontrolovat jestli čerpadlo tlačí benzín? Při výmněně svíček jste nepřehodil kabely? Pořadí je 1-3-4-2

hukies
hodnocení

Dobrej jo tak rozdelovac sem nekontroloval se teda podivam, jinak cerpadlo pracuje jak ma kabely sem snad neprehodil, taky skontroluju uvidime. Jo a jeste sem zapomenel napsat ze mi pri tom zkouseni o nastartovani prdla hadice od vahy vzduchu ale je zase v pohode, zdrejme byla nepraskla a pak pukla cela ale uz sem vymenil. Dneska se jeste na to podivam dam vedet dekuji za odpoved.

hukies
hodnocení

Tak sem vse zkontroloval, rozdelovac kabely vsechno ok i pojisky sem kontroloval a nic porad stejny. Uz si opravdu nevim rady, nechce se mi stim do servisu na diagnostiku davat 1000kc. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]