Nejste přihlášen/a.
Čau poradí někdo? mám Hyunday Lantra J1, 1993, 1,5 GLSi když chci nastartovat tak to nenakopnu a když se to náhodou nakopne tak hned chcípne ani nedrží otáčky,a když zmáčku plyn tak to chcípne hned.Vyměnil jsem svíčky za nové,ale pořád to samé žádná změna.Prosím o radu.Děkuji
Už jsem sice toto auto dost dlouho nedělal ,ale mám dojem že má ještě klasickej rozdělovač. Ten jste kontroloval v jakém je stavu víčko i palec a kabely? Zkoušel jste kontrolovat jestli čerpadlo tlačí benzín? Při výmněně svíček jste nepřehodil kabely? Pořadí je 1-3-4-2
Dobrej jo tak rozdelovac sem nekontroloval se teda podivam, jinak cerpadlo pracuje jak ma kabely sem snad neprehodil, taky skontroluju uvidime. Jo a jeste sem zapomenel napsat ze mi pri tom zkouseni o nastartovani prdla hadice od vahy vzduchu ale je zase v pohode, zdrejme byla nepraskla a pak pukla cela ale uz sem vymenil. Dneska se jeste na to podivam dam vedet dekuji za odpoved.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.