Dobrý den, mám špatnou - slabou baterii na skútru, startuju nožním startérem. Mohu takto na STK nebo je nutné aby byla baterie vpořádku a startoval přes startér? Díky
záleží na konkrétním technikovi, já byl s motorkou s vybitou baterkou takže blinkry apod. jen po nastartování (venku) a nebyl problém. Po kolegovi chtěli na jiné STK funkčnost světel a podobně bez startování ( přece nebude na lince čadit)
Já doufám, že i se špatnou baterií mě vezmou... Nevíte jestli je nutné se i se skútrem objednávat na STK? Díky
asd1
Jak kde - ptej se konkrétní STK.
Správně by tě měl vyhodit, protože minimálně parkovačky (obrysovky) by měly svítit i se stojícím motorem (v noci ti to chcípne a nejsi vidět). To je nová baterka takový problém?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.