Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkování v Praze

Od: petr55 odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych se zeptat, jestli mi doporučíte nějaké parkoviště v Praze, nejlépe na Smíchově, ale může být i v jiné části Prahy. Neplacené parkoviště v současné době v Praze snad neexistuje, takže počítám s tím, že všechna budou nejspíš placená. Jde o to, že parkovacích míst je v Praze podle mě nedostatek, často jsou plně obsazená a poplatky jsou většinou vyšší, za každou hodinu stání účtují např. 50,-Kč, takže pokud tam parkuji několik hodin, prodraží se to. Doporučíte mi nějaké parkoviště v Praze a za rozumný poplatek? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

tsk-praha.cz/...

P+R některá á 20 Kč/den, nebo bezplatné max.12 hodin

hodnocení

0x

Jezdil jsem vždy na P+R na Andělu.

Nebo možná neplacená u supermarketů jako Tesco nebo Globus?

A v některých ulicích, ale většinou jsou obsazená, chce to mít trochu štěstí.

Nějaké volné místo v ulicích se najde většinou dopoledne - k večeru beznadějné.

zdeny44
hodnocení

0x

Nevím, jestli potřebujete jen pár hodin nebo neustále anebo jestli jste ochotný popojet MHD, ale možnosti jsou momentálně takové, že na OC Nový Smíchov jsou 2 hodiny zdarma, pak 50kč/h, to využívám já, za 2 hodiny stihnu vyřídit, co potřebuji, jinak se všude platí. Všude jsou modré, ale jsou slepá místa, kde se dá parkovat celý den zdarma poblíž holečkové, nicméně většinou to někomu patří. Já takhle parkoval rok, nikdy nic, ani lístek ani bota ano odtah, ale občas si mě někdo odchytil a vynadal mi, ať odjedu. Dalo se pronajmout parkovací misto v Sacre Coeur, stálo to 1200Kč, hlídané pod kamerama, ale jsou to asi 3 roky, nevím jak teď.

joudic*
hodnocení

0x
zaparkujte u smichovskeho nadrazi nebo v carrefouru na andelu.. mam i svoje fleky, kdyz litam treba na nekolik mesicu mimo CR, ale to nebudu verejne davat, abych tam mohl parkovat dal ;)

Geniální to nejde vymyslet... Vy zaparkujete na Smíchově na několik měsíců(i když to bych fakt chtěl vidět kde to na Smíchově odstavíte na dlouhou dobu a hlavně v obchodáku tam poletíte raz dva) a pak se musíte dopravit komplikovaně na letiště.Proč to dělat jednoduše že...možná je lepší nápad to zaparkovat někde u letiště a že tech míst tam je zdarma kolem..

Ale u Vás je to jako s tou skautskou elektrikou...

joudic*

proc komplikovane, davam to tam kde jsem roky bydlel a mam jistotu a tago pres liftago me stoji par kacek az pred terminal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]