Nejste přihlášen/a.
Ahoj řidiči!
Nedávno jsem udělal autoškolu a máme po dědovi starou Feldu. Má ale fakt hodně sjetý pneu. (A ještě si myslím, že má jedna díru. Když jsem je dofukoval, měla nižší tlak než ostatní a přijde mi, že i teď po pár týdnech je "zmáčknutější".)
Takže mě čeká moje první výměna v životě. Poradili byste, co na to koupit?
Žádný dlouhý trasy v tom nejezdíme. Je to na občasný popojíždění mezi vesnicema jednou za týden. A asi tak jednou za měsíc cesta do Prahy a zpět (100 km).
Napadlo mě pořídit celoroční gumy. Na těch pár let, co to auto v sobě má. Ale vůbec se v tom nevyznám. Co byste brali vy?
Díky!
Jezdil jsem na Favoritu a teď na Felicii pravidelně celoročně Barum Polaris 2 a pak 3. Krátké trasy do práce a občas dlouhý výlet. Jak bylo mokro a nebo napadl čerstvě sníh, tak gumy přestaly držet a auto začalo klouzat.
Barum nikdy. Aspoň né nikdy 165/70 R13. Je to odpad! Vysloveně šmejd.
Teď mám celoroční Hankooky a chválím si je. Není to Nokian, ale 1000x lepší než Barum. na vodě nemají problém.
Nemusí se jezdit závodním stylem, ale stačí, aby skočila před auto zvěř a rychlé zadupnutí ti řekne, že Barum nejsou bezpečné gumy.
1. šetřit na gumách neni úplně chytrý, obzvlášť když na Feldu stojí nová kvalitní guma něco kolem 1k
Pokud chceš jedny gumy, tak neber celoročku (ty jsou všechny kočkopes) ale zimní. Jestli nemáš prachy, tak použitelný kompromis je vzít mírně ojetou prémiovou zimní se vzorkem 5-6mm. To seženeš levně a je to slušně použitelný jak v zimě tak v létě. Např. Conti TS 860, GY UG9 apod. Z nových levných např. Sava Eskimo/ Debica Frigo (vychází se staré GY ultragrip, na sněhu výborná, rychle se ojjíždí ale to ti vadit nebude - 20kkm vydrží = Feldu přežije...)
Osobně bych hledal zimní gumy se vzorkem 6mm buď TS860 (zatim nejlepší zimní na jaké jsem jel, hlavně na námrazách) nebo Ultragrip 9. Kdybych nenašel slušné bazarovky tak tohle nové, na Feldu to bude sada za ca 6k
Ber cokoliv od kvalitních značek = Dunlop, Continental, Michelin, GoodYear.. Nebo třeba Fulda, Hankook, Nokian, tam víceméně neuděláš chybu. Mmch. kvalitní pneu = malý valivý odpor, takže vyšší cena se ti vrátí na spotřebě, kromě toho vydrží víc kilometrů - např. Michelin Energy ti vydrží jako dvě sady levných pneu a ve výsledku vyjde mnohem levněji.
Barum nebrat, hlavně na mokru to je klouzavá brusle. To můžeš rovnou vzít nejlevnější čínu a kvalita bude podobná...
nejlevnější čína vypadá i přehuštěná jako podhuštěná, má slabé lehce deformovatelné bočnice...v dešti nedrží řádně stopu a plave...navíc mají tyto levné pneu řasto o něco nižsí vzorek než ty dražší...běžným okem to lidé nepozorují...pneu se sjede rychleji a co se ušetří na ceně, prodraží se na častějším přezouvání a vyvažování...
kdo je spokojen s nejlevnější čínou a veřejně se tím chlubí, tomu doporučuji svézt se stejným autem obutým v pirelkách...na suchu i v dešti...
a hlavně začátečníkům bych doporučil slušné pneu, nejlevnější čína je pro zkušené socany
Především se podívat do ORV na rozměr pneu a dle toho pak pořídit nové a dle toho co píšete bych šel do nových zimních nebo pokud je solidní prodejce v bazárku (U nás tkového máme) tak dvě sady zimní i letní Před loni ,z nouze cnost sadu zimních -dvě zimí sezony už na nich najel a vzhledem k tomu že autí výhledově do roka půjde pryč tak už mu vydrží další sezonu a na jaře je domydlí .jedna byla za 300=sada 1200kč
Pane Evžene odekdy? V ORV je psáno vše co je třeba,objem motor VIN majitel záznamy o TK,rozměry disků a pneu,výkon motor hmotnosti... !Pokud neznáte novou terminologii ORV = TP;ORV I=OTP. Stačí? nebo chcte doklad skenem ORV?
Ještě doplním jak někdo nazývá TP jako VTM a MTP tak někdo dle dnešního názvosloví oba doklady jak ORV přičemž tzv ORV co se vozí v autě je ORV I a to co je doma a předkládá se při změnách (barva ,dopsání TZ...)nebo na STK je ORV II. To je stejné jako někdo ješt+ě odbor dopravy a spojů,odd,evidence MV nazývá stále jako DI ...
Jezdím celoročně na zimních Barum Polaris-výdrž 4 sezóny nebo cca 20 ooo km (otěr z devíti milimetrů na čtyři, případně se dají dojet na letní povolenou míru 1,6 mm). Cena okolo 900 Kč za jednu pneumatiku. V teplém počasí na "vodě" po dešti na kruháčích jet pomaleji, od sedmi stupňů do mínusových teplot a na sněhu poměrně dobré pneu. Nejezdím závodním stylem, spíše trasy do čtyřiceti kilometrů.
Zkus si za mokra zabrzdit v táhlý zatáčce ze 100kmh a pak to zkus s jakoukoliv kvalitní gumou - pak pochopíš jak moc Barumky kloužou... V týhle situaci je rozdíl v brzdný dráze klidně 50 metrů. Kdysi jsem si taky myslel že Barum = slušná kvalita za rozumný prachy, ale je to kvalita naprosto mizerná a cena taky žádný zázrak. Naopak na danou kvalitu jsou hodně předražené. Navíc to ani neni moc česká guma - patří pod Continental a výroba je většinou Rumunsko nebo podobně, takže domácí fabriku tim nepodpoříš..
asd-píšu že nejsem závodník i to, že na vlhku to v zatáčkách (kruhový objezd) poměrně klouže/ustřeluje-stačí jet malinko přes 40.. Prostě na Polariskách se musí jet v létě za deště opatrně, jsou to zimáky za pár korun. V zimě nejezdím stovkou do zatáček, i na jiných pneu je to z mého pohledu risk. I když jsou dnes různé systémy a asistenti, stejně se dá skončit v příkopu. Výroba Barumek je opravdu přesunuta do Rumunska, na mých Polariskách je made in RO. Barum je německo/česká značka, ale vyrábí se zřejmě úplně jinde.. Jde i o řidičské umění předvídat a nedostat se kvůli nepřizpůsobení se stavu vozovky, povětrnostním vlivům a kdoví čemu všemu do zbytečných potíží nebo do vězení, jako dva moji známí, kteří naprosto zbytečně riskovali. Je dobře, že tady na poradně lidé/rádci (většina) popisují skutečný stav věcí a zkušenosti s výrobky, dá se tedy potom udělat kompromis při výběru mezi cenou a kvalitou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.