Nejste přihlášen/a.
ahoj mam pred vymenou kotoucu a desticek ale v servisu mi rekl fraja mechanik 20000 mam passat b6 variant 2007 1.9 tdi 77kw to se mi zdalo trochu prehnany ta cena tak jsem se rozhodl si objednat kotouce a desticky sam a uvazuji ze si i sam vsechno vymenim mel jsem passat b5 a tam jsem si to taky menil sam chci se zeptat je to stejny nebo u toho passata b6 je to neak jinak diky.
Tak nakupte Starline.
Správně má mít ATE kotouče i desky. Dále nová kapalina, rozhýbat čepy třmenů, odstranit rez třmenů, rozhýbat ruční brzdu, pokud je zatuhlá, diagem el. ručku seřídit.
...
Nebo před panelákem s kladivem a šroubovákem nabouchat Starline, nic nečistit, nemazat, neměnit, a jezdit...
Reálné to je a zadarmo bych se s tím nejeb...al.
desky 1700kč ATE + 1000 zadek
Přední kotouče (ty lepší vysoce uhličené) 5000 + zadek 2300
10 000 spolknou jen kotouče a desky.
Co kapalina, vazelína, práce, diagnostika, materiály jako čistič brzd, zahnojená dílna (lidi kolikrát přistaví umyté auto jen zvenku a podběhy plné bláta, pak diagnostika, a případná repase třmenů, protože po sundání se zjistí, že manžety to mají zasebou a je nutné vyfouknout pístky ven, popř i vyměnit, pokud jsou dlouho z prasklou manžetou orezlé...
Není to sranda jako měnit kola v pneuservisu.
Možná ušetříš 1000 - 2000 a budeš to dělat 2 dny někde před panelákem
:D kdo tady psal o neakych starlinech a sroubovaku a kladivu vy chytrej :D a proc bych to nepromazal nerozhejbal trmeny jak muzete vedet co mam doma za kotouce a desticky? a jak jsem to delal na na predchozim aute? ja potreboval poradit jestli je to tak neak stejny jako b5 ne tady neaky keci o starlinech atd :D
Jsem alergickej na "frája mechanik mi řekl 20 000kč". Z toho číší kolenovrtství a nevědomí, kolik práce za tím stojí.
gumidek a proto to je zbytecne vysvetlovat, kamarad u piva rikal ze to je prace na hodku i s kurpauzou , tak proc soupat klavesnici na zbytecnou odpoved, napis ze je to stejne a pak se zasmejem u dotazu auto mi stoji uz tri dny pred domem a nevim ...
Gumid, takže pokud je 11k materiál tak to máme 9 k za práci. To ti přijde v pohodě? Pokud beru hodinovku 500 na hodinu tak to máme 18 hodin práce Tak to buď je i s kompletním repasem třmenů kterej se dělá opravdu kvalitně, pomaloučku v klidu a pečlivě, nebo to dělá kravaťák co to v životě neviděl, první den jen studuje jak na to, druhej se s tim pere a třetí den se nějakej mechanik slituje a udělá to celý místo něj
Aneb 9k za tři hodiny práce mi přijde víc jako lichva než že kvalitní práci je třeba zaplatit... Možná tak u fungl nový dílny a potřebě splatit úvěr za 20 mega příp. nájem 50k měsíčně.. Ovšem pak nemaj mít na ceduli 500 Kč/h když to v reálu je 3k/h
Ale mechaniky chápu že prskaj na podobný informace, kazí jim to snadný prachy (což 9k za výměnu brzd jednoznačně je)
dabel : na kolik to je prace a za kolik sem se ale nevyjadroval , kdyz je nekdo ochotny zaplatit za vymenu prednich + zadnich brzd 6000 tak ma servis asi hodne velke stesti, pripadne zakazniky kteri se v tom nevyznaji a tak to zaplati ale to uz musi mit ten servis na to koule
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.