Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,mám takový problém na aute.nedávno mi dělaly spojku na aute,nebo mi vrzalo lozisko a začal poklepavat setrvacnik ,tak daly celou novou sadu od Luku .problem mám v tom ze mi brni pedály a řadiči páka ,spojkovy pedal trošku brnel i před výměnou ,ale teď je to silnější , hlavne od 2500 ot. Nebo kdyz jedu do kopce a prislapnu tomu vic,a taky jak zapnu klimu tak sou citit vybrace i pri rychlostsi 50km/H .Inac spojka rádi krásně ,žádné skubani nic takového ,neví te co by to mohlo způsobovat , jestli silentbloky ,poloosa ,nic me nenapada.děkuji za případné dotazi
Tak především: O jaké auto se jedná? Přesný typ, motorizace a další údaje, které pomohou při určení závady.
A pak rozumný popis chování auta. Vrzalo ložisko? Začal poklepávat setrvačník? Spojka neřadí, natož krásně, vybrace neznám (snad vibrace), co znamená "brní pedál", A jestli to dělaly ženské, tak se nediv!
A tu opravu bych reklamoval! Auto se po opravě chová nestandardně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.