Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW Polo - Zásuvka 12V

Od: riky odpovědí: 3 změna:

Zdravím, nevíte někdo zda jde stále proud do zásuvky 12V pokuď je zapalování vypnuté? Mám v plánu kupovat Polo GTI, rok 2018 a chtěl bych si dát do auta kameru aby se po vypnutí auta vypla také. Měl jsem Golf V a tam, když se vyplo auto, tak nešel proud ani do zásuvky 12V, ale nevím jak to má Polo. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Stejně jako ten Golf. Pokud naopak chceš zásuvku pod stálým proudem, musíš si ji (nechat) dodělat.

doplněno 17.08.20 20:07:

@arne1: Čemu říkáš nové auto?*smich*

doplněno 17.08.20 20:58:

@arne1: Nic proti tomu. Naše 1. auto byl Moskvič 407 a Š 1000MB bylo moje první vlastní auto. Přesto auta starší než 10 let nepovažuji za nová auta a ty zásuvky jsou takhle v autech zapojené snad už více než 30 let;)

Bohužel, je to vychytávka nových aut.

@satam: nezapomeň, že jako řidič pamatuju MB1000 a jako cestující i starší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]