Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vejdou se mi R19 na Seat Leon?

Od: buri123 odpovědí: 6 změna:
Zdravím, vlastním Seat Leon 1m 1.9tdi 110kw a mám možnost koupit kola a nevím jestli se mi tam vejdou a nemůžu to nikde najít.. jsou to kola R19 dvourozměr. Přední náprava ET 30 pneu 225/40 a ET 15 na zadní nápravě a pneu 255/35. Díky moc za rady..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

5x

Pokud sklopíš sedačky tak se do kufru určitě vejdou;) Ovšem nevím k čemu ti budou, když je nemůžeš namontovat

hodnocení

2x

Pokud jsou napsaný ve velkým techničáku, tak se vejdou.

hodnocení

1x

Nemůžeš to nikde najít? Asi hledáš špatně. Podívej se na VTP od toho auta - tam je to zcela jasně napsáno.

hodnocení

0x

Seat Leon má v ORV II těžko povolené dva rozměry disků a pneu současně. Takže nevejdou.

fik
hodnocení

0x

Co by se nevešly...existuje flexa a případně se přiřízne*smich*. A taky mít z auta vyklepávač na zubní plomby,k nezaplacení

hodnocení

0x

To je to poslední, na prvním místě je Tecnický průkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]