Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 1 2003

Od: fabinka odpovědí: 4 změna:

Jdou dát na fabii 1 nějaké led osvětlení třeba stropní? :D Nebo spz? A jaké?
V kufru mi už ani nesvítí *bzum*
díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Musíš tam dát opět žárovky. Do interiéru C10W a na SPZ C5W.

Kup Philipsky. Mají dobrou životnost. Spíš bych řekl neomezenou. Používají se ve fabrice při skládání auta.

doplněno 14.08.20 14:20:

Philips 12866b2

Philips 12844b2

hodnocení

1x
Ledky tam necpi dej všude žárovky co tam maj být a máš pokoj
Pokud ti to někde nesvítí tak zjisti proč a poruchu odstran
Múže to bejt jen vadná žárovka ale taky i vyhnilá patice žárovky nebo přelomenej drat

hodnocení

0x
Škodovku jsem měl naposledy š120 ale nevidím důvod proč by na osvětlení SPZ a interiéru nešly dát ledky. U scénika žárovky osvětlení SPZ praskaly 2x za rok a co jsem dal ledkový sufitky tak byl pokoj. A protože jsem ty sufitky koupil na aliexpress v balení po 10 tak jsem je dal i do osvětlení interiéru. Další ledkové jsem dával do obrysovek vepředu i vzadu. Jediný auto kde byl problém, byla stoletá fiesta. Tam nejspíš na obrysovkách byla kostra na středu takže tam ledky nešly.
Dnešní auta už většinou mají hlídání prasklé žárovky. Tam už se musí řešit odpor žárovek. Vlákno má větší odpor než ledky a bsi pak při použití ledek hlásí chybu žárovky.

Většina Fábií mají verzi BSG s měřením proudu žárovek. Problém jsou nekvalitní LEDky, které pak po roce či dvou pomrkávají nebo nesvítí vůbec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]