Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatická převodovka DSG

Od: xxx* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám dotaz ohledně automatické převodovky v Golfu V 1.9 TDI 77kw, najeto 20x xxx km, jedná se o označení automatické převodovky DSG.
Otázka zní jestli do této převodovky jít, nájezd bude cca 30k km ročně, děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tycoon*
hodnocení

1x

U většiny automatů je nutno počítat s tím, že po větším nájezdu je nutná repase nebo oprava. Nechte si nějaké peníze stranou. DSGéčko je dvouspojková robotizovaná manuální převodovka, může se porouchat robot (mechatronika), můžou být opotřebené spojky a po velkém nájezdu i základní mechanika té manuální převodovky (například ložisko).

hodnocení

0x
To si musíš rozmyslel sám.
Hodně lidí ti bude tvrdit automat ani náhodou, já bych zase auto bez automatu už nekoupil.
xxx*
hodnocení

Automat mi nevadí, je to pohodlnější...
Jde mi spíše o zkušenosti s určitým automatem který sem psal nahoře, jestli je to dobrý automat,v kolika umírá a tak.

hodnocení

0x

Pokud jsou kilometry poctivé a měnil se v ní někdy olej, tak bych se toho nebál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]