Dobrý den, mám dotaz ohledně automatické převodovky v Golfu V 1.9 TDI 77kw, najeto 20x xxx km, jedná se o označení automatické převodovky DSG. Otázka zní jestli do této převodovky jít, nájezd bude cca 30k km ročně, děkuji.
U většiny automatů je nutno počítat s tím, že po větším nájezdu je nutná repase nebo oprava. Nechte si nějaké peníze stranou. DSGéčko je dvouspojková robotizovaná manuální převodovka, může se porouchat robot (mechatronika), můžou být opotřebené spojky a po velkém nájezdu i základní mechanika té manuální převodovky (například ložisko).
To si musíš rozmyslel sám. Hodně lidí ti bude tvrdit automat ani náhodou, já bych zase auto bez automatu už nekoupil.
xxx*
Automat mi nevadí, je to pohodlnější... Jde mi spíše o zkušenosti s určitým automatem který sem psal nahoře, jestli je to dobrý automat,v kolika umírá a tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.