Nejste přihlášen/a.
koupil jsem 106 a když jsem ho myl zjistil jsem ze mi teče čelním sklem dovnitř... nedávno ho prý měnili... myslíte že by šlo jen vzít lepidlo na skla a zkusit to pomazat, nebo musí jít celý sklo ven? díky
Dobrý den, nejprve zjistěte z kterého místa teče a to uděláte tak, že polijete čelní sklo třeba kyblíkem vody. Jakmile se Vám podaří najít místo z kama zatéká, nechte ho vysušit a zalepte buď jak píšete lepidlem na sklo nebo třeba já to těsnil průhledným silikonem.
Tesnili mi to tím lepidlem na autoskla a nejni problém. Taky po výměně čelního skla. Prej to je lepší než klasickej silikon. Nevím, nejsem profík.
Dobrý den, než budete lepit sklo mrkněte jestli vám to neteče u antény,když je to u vnitřního zrcátka. Jinak je lepší použít lepidlo na slka ten silikon je jen provizorium. Před lepením budete muset sundat a nebo v místě lepení odtáhnout "bauset". Lepidlo je lepší nechat před lepením nechat nahřát, lépe se sním pak pracuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.