Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je to asi 14 dní co jsem jela po dálnici bez dálniční známky. Navigace mě navedla na dálnici a jela jsem asi tak 40 km po dálnici. Policii jsem nepotkala a nepamatuji si, zda tam bylo měření rychlosti. Zajímalo by mě, zda mi přijde ňáká pokuta?
Děkuji za odpověď a pomoc.
I když někdo tvrdí opak, tak pokuta přijít nemůže. Zaprvé brány neumí rozeznat chybějící známku, zadruhé některá auta mohou po dálnici i bez známky a nepozná se to na nich.
Budu rád, když mi diesel vysvětlí, jak brána rozezná štípnutý měsíc a den a přečte SPZ napsanou zevnitř, aby ověřila platnost...
Nesmysl-mýtné brány UMÍ rozpoznat zda je DZ a platná či nikoliv -ale tuto službu NIKDO neprovozuje,takže pokuta opravdu nepřijde.tedy pokud nikdo tazatelku nezastavil.
To zatím nikdo neví. Ovšem pokuta přijít může, zejména pokud tě vyfotila některá z mýtných bran, která je na to zařízená. Takže čekej.
@diesel: OK, dík za informaci
Konkrétně jsem jela po dálnici D3 z Českých Budějovic směr Jindřichův Hradec, jsem už dost nervózní a nevím si rady.
Tak to abyste raději nesedala za volant abyste něco neprovedla.
Pusťte to z hlavy, stejně nemáte žádnou šanci další vývoj nějak ovlivnit. A opravdu nejspíš nic nepřijde.
Nevím jak je D3 z Budějc na JH, vím jak je D3 na Veselí nL- jezdím totiž z JH přes Třeboň-Domanín-Hlincovku,ale většinou Ortvínovice-Kaliště -Dobrá Voda...
Jinak tuhle jsem se jel podívat do euromarketu ve veselí a jak jsem byl zvyklý na obchvat,tak mne to taky hodilo na dálnici-a NIC,dojel jsem na další exit kde jsem sjel na Veselí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.