Nejste přihlášen/a.
Mám krátce Fabii II (HTP). Jeden klíč na odemknutí,zamknutí i start auta.Pro lepší pohodu jsem koupil sadu na dálkové ovládání BENE 102 A a zároveň jsem se dovědel,že montáž je velice jednoduchá.Žádný návod - schhema zapojení přiložen nebyl.Přesto,že jsme se pokoušeli mnohokrát zapojit dráty podle zaručených rad kolegů - řidičů, tak se to bohužel nepovedlo. Tak, že jsme zklamaně ukončili veškeré pokusy nad krabičkou s díly dálkového zamykání. Nemůže někdo, kdo má zkušenost s tímto typem dálkového ovládání pomoci? Upozozňuji, že jsem laik, proto prosím o podrobný popis - schema zapojení. Budu vděčný za každou dobrou radu. Děkuji.
Fabia 2 má nad pedálem spojky tzv. BSG jednotku. Na pin dle obrázku přivedeš jedním drátem kostru na zamknutí a s odporem kostru druhým drátem na odemknutí. Oba dráty od té tvojí dálky do BSG pod jeden pin.
Ta tvá jednotka potřebuje ještě základní napájení a je hotovo.
Hnědý připoj na té tvojí jednotce na kostru a bílý na odpor a do pinu BSG a modrý do pinu BSG
Návod BENE
Návod v PDF
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.