Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat chci si udělat autoškolu a přečetla jsem si že závěrečná zkouška se dělá také z předpisů o provozu na pozemních komunikacích a zdravotnické přípravy a že test má 25 otázek, nějaký tyto testy na autoěkoly jsem si našla na etesty.mdcr.cz a chci se zeptat jestli tyto otázky co jsou tam tak sou i u zavěrečných zkoušek v autoškole?
S pozdravem Milena Nováková
Děkuji za odpověd, měla bych na Vás jeě´ště jeden poslední dotaz. Dočetla jsem ještě, že tam je i zkouška z ovládání a udžby vozidla, chci se poouze zeptat v jaký formě jsou tyto zkoušky?
Mám to ještě v čerstvé paměti, dělala jsem zkoušky v lednu. E-testy jsou v pohodě (když si doma uděláte jeden dva denně, nebude problém), údržba vozidla se taky dá naučit. U nás to bylo tak, že jsem si vytáhla dvě otázky, chvilku se připravovala a pak ústně odpověděla. Komisař někomu položil doplňující otázku, někomu ne, v základu mu stačily dvě tři věty. Když si v knihovně půjčíte učebnici (pozor, pořád se mění předpisy, takže se snažte získat publikaci z letošního, příp. loňského roku), najdete tam nejspíš i zpracované otázky z údržby. Ve výsledku jsou to tři stránky učiva, a to máte za jedno odpoledne naučené Držím palce!
Jenom k těm E-testům, jsou dobré si je dělat, ale nejdříve si projděte všechny otázky, které tam jsou k procvičení.Pokud si budete dělat jenom ty zkušební testy, tak při závěrečných zkouškách nebudete věřit svým očím, jaké otázky po vás chtějí.V těch cvičných testech se opakuje několik otázek stále dokola, a některé vůbec.Test obsahuje i zdravotní otázky, ale není jich moc, dá se to našprtat.
Skoška z ovládání vozu jsou jízní zkoušky a zapínaní svštel , blinkrů atd.
Údržba se skládá z výměny oleje filtru dále se vyznat v motoru kde je baterie a brzd. kapalina huštění pneumatik.
V těch testech to lze najít. Inspektor chce vědět zda víte kde se dolívají provozní kapaliny a takové důležité věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.