Nejste přihlášen/a.
zdravim,stavěli mě policajti,že nemám zadní SPZ(bez pokuty,asi jsem ji ztratil při jízdě).
Ptřebuji poradit a mám dvě otázky.Při výměně značky jak se řeší malý techničák(vystaví ihned nový?)A jak je to s STK na zadní značce.Díky.
Na Mestsky urad si vemte sebou velky TP, maly TP a podklady - protokol z posledni technicke kontroly a znamku Vam vylepi na znacku. Novy maly technicak Vam daji ihned se znackama.
Buďte rád, že zavřeli obě oči-toto je přestupek na ŘP půl roku do čistírny-když se narazazí na bila (de)v uniformě!
Jinak je to velmi jednoduché-na evidenci vozidel s ORV I a ORV II + zbylou tabulku RZ a za 450kč Vám vydají nové tabulky,ORV 1 (malý techničák,postaru) dostene současně se značkami.Jinak unás mi naposledy vyndali 4 značky abych si z nich vybral.Ještě před vstupem do dveřínebo přepážce je nutno sepsat žádost-formuláře jsou volně přístupné na chodbách evidence.
gars, tvrdil jste to správně, že jste značku ztratil za jízdy. Jinak je to velký flastr, jak píšou správně kolegové. To mnoho lidí neví, klidně jezdí se značkou za sklem, nebo na nosiči jízdních kol s kutilskou značkou.
Techničák a značky dostanete na počkání, známku Vám nalepí na evidenci vozidel, po předložení dokladu, že máte platnou technickou. (protokol)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.