Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení STK o půl roku kvůli koronaviru?

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

dobrý den, jak je to s tím prodloužením platnosti STK?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kuwa Karlosi vemte doklady a peníze a zajeďte na STK,navíc duplikujete dotaz-toto tady bylo asi 5x!Jinak ve středu jsem byl se svým na TK a no problém udělat-tedy pokud yuto vyhovuje-pokud ne,pak i opřes prodloužení stejně při případné kontrole nebo nehodě máte smůlu

Nechápu proč by měl smůlu? Je to prodloužené ze zákona, tak na tom není co řešit... Pojištovna i policie si může plácat co chce! Někteří členové policie neznají mnohdy ani základní informace a buzerují na silnici.

Proč by měl tazatel smůlu? Vždyť ani neví jak to s tím je a tudíž by se ani neuměl policii,a tuplem pojištovně bránit!

karlosdos*
09.08.20 14:37
hodnocení

Děkuji.

ccc*
hodnocení

1x

Prodloužený to je, ale raději tam jdi co nejdříve. Pak tam bude zase nával a čumět bych pak nechtěl. Já jsem tam byl včera a klídek. Moc jich tam nebylo.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

vpravo nahore je takove pole u ktereho je tlacitko hledat, uz to tu je tak 20x

hodnocení

0x

Ježíšmarjá, už zase!

Kdybys použil vyhledávání, našel bys obratem tohle! Je to staré 5 dní a najdeš tam přesně to co hledáš hned v první (mé) odpovědi!

karlosdos*
hodnocení

No,tak to asi neumím vyhledávat.

karlosdos*
hodnocení

Už jsem si to našel a vytiskl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]