Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta protokolu z emisí

Od: mamlas* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, potřebuju zajet na TK, ale na emisích jsem byl již před týdnem. Auto normálně prošlo, ale protokol z emisí jsem ztratil. Je to uloženo v nějaké online databázi nebo po mně ten papír budou chtít, tudíž bych na emise musel znova? Na emise jsem byl jinde než kam jedu na STK

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud deš na stk kde ti zaroven delali emise neměl by bejt problém
On by neměl bejt problém i jinde neb si v databazi a technik si tě dle značky vozu vyjede a vytahne si vše co potřebuje

"Na emise jsem byl jinde než kam jedu na STK"

To je poslední věta dotazu ;)

Záleží na technikovi jak bude protivnej ale problém bys mít neměl
Mužeš si i zajet na emise a požadat o kopii protokolu ale dle mě je to zbytečný
Abys měl jistotu múžeš si na danou stk zavolat

xenofob
hodnocení

1x

ve 21.století máme telefony a emaily, stačí zvednou telefon a zavolat do recepce té jiné STK zda chtějí protokol v tištěné podobě, nebo zda stačí ten v elektronické...dle mého názoru stačí to co je v systému

hodnocení

0x

Obávám se. že na STK budou emisní protokol vyžadovat. Zkuste požádat stanici měření emisí o vydání duplikátu protokolu.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

co je v zakone nevim ale treba tady u nas na technicke chteji papirovou podobu, myslim ze tam kde delali ty emise bez problemu vytisknou ten protokol, za nejaky poplatek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]