Dobrý den, chci se zeptat, zda má učitel v autoškole právo mě nepustit ke zkouškám bez dokoupení kondičních jízd? Dala jsem za autoškolu 15000,- blížím se ke konci a už mi říká, že si budu muset dokoupit kondiční jízdy za dost vysokou částku 900,-CZK na hodinu. Mám právo na to to odmítnout s tím, že bych třeba kondiční jízdy dělala v jiné autoškole, kde je to levnější? Pan učitel mi moc nesednul a myslím si, že na tom chce akorát vydělat.
Vzhledem k mafii, která v tomto oboru vládne z vás stejně ty peníze dostanou jinak. Prostě propadnete u zkoušky. I několikrát. Plus peníze za další zkoušku.
smode*
Lépe bych to nenapsal. Osobně jsem situaci po třech neúspěšných zkouškách vyřešil přestupem do jiné autoškoly kde jsem uspěl napoprvé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.