Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mytí v automyčce?

Od: mat56 odpovědí: 17 změna:
Zdravím, jaký máte názor na automyčku? Používáte jí, nebo byste tam auto nikdy nedali? Opravdu to tam moc ničí lak? Díky :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

3x

Běžně používám, snad z lenosti i když mohu doma mýt auto ručně. Pořád jsem toho názoru, že auto musí sloužit mně a ne já jemu.:),

hodnocení

2x

Jak jinak to chcete mýt? Jak zajistíte zachycení a likvidaci odpodních vod?

re4zon
To maji na rucni mycce taky. A navic bych z toho nedelal drama, kdyz se nemyje podvozek, nejde z toho nic co by normalne nestekalo pri desti taky..

Při dešti nestéká saponát...

petrikn

Při dešti padají z nebe daleko větší sračky a nevíte odkud vůbec jsou ( někdy až i písek ze sahary ) takže nějaký saponát je proti tomu neškodnej čajíček.Ten binec z nebe nevadí?

Vodní zákon o dešti nehovoří - mimochodem, co že za hrůzy u vás prší?

petrikn
hodnocení

1x

Já to dávám doma do pračky *smich* . Ale jinak teda myčku nepoužívám.V práci máme pracovníka který to myje ručně.

Mytí v automyčce?

hodnocení

0x

Myčka údajně zanechá na laku nového auta stopy hned po prvním mytí.
Nicméně oproti wapce umyje auto mnohem líp a s nulovou námahou.
Já ji používám jen jednou ročně - na jaře s mytím podvozku. Jinak wapka.

doplněno 04.08.20 10:47:

Taky záleží, jestli máš novou audinu nebo desetiletou oktávku...

hodnocení

0x

Já to u auta starého skoro 20 let dělám tak půl na půl.

wiemer
hodnocení

0x

Nepoužívám, myju doma na dvoře. Akorát jsem uvažoval, že bych někdy zkusit tzv. bezkontaktní automyčku. Do kartáčový myčky bych auto nedal.

au1
hodnocení

0x
myju v kartacove a vsechno v pohode. komu vadi skrabance muze si jednou za cas nechat lak rozlestit. bezkontaktni nikdy auto neumyla poradne, na tu tedy uz nejezdim.

hodnocení

0x

Jezdím do myčky.

hodnocení

0x

Jezdím na Wapku. U nás krásně sněží pěnu a velmi dobře meje. Automatická myčka nikdy pořádně neumeje podvozek nebo nadkolí podběhů, kde se drží nejvíce bahna a pak hnije auto.

gumidek, já jezdím v Pardubicích ke Glóbusu, tam pracovník celou dobu, co je vozidlo přede mnou v myčce, myje ručně moje auto, houbou kouty, vapkou spodek, záhyby, předmyje nějakým roztokem a pak do myčky na válce. Pak ještě přeleští okna, namontuje zpět anténu, a hlavně poděkuje a zamává. Cena, jako v jiných myčkách.

Tak to je pak TOP mytí :)

hodnocení

0x

Myčka ničí lak, pokud nedodržují výměny filtrů (šetří a kašlou na termíny výměny). Také používají levné kartáče. Jemný písek lak poškozuje. A navíc šidí náplně. Několikrát jsem musel auto doma umýt znova. Už tam nejezdím. Auto umyju doma na zahradě.

nigi
hodnocení

0x

Já jezdím na bezkontaktní. Když člověk úplně neštří a je ochotnej tam nechat tak 120-150 Kč tak auto umyje moc hezky. Kdo šetří tak odjíždí s autem který je po oschnutí hnusný. Proti kartáčovce nic nemám, ale když to má člověk pod kontrolou tak si sám umyje líp místa kde se drží bordel a místa který bývají celkem čistý jen tak ošplíchne. Navíc za 20Kč stihnu na bezkontkatní myčce dvě pořádný kola voskování a to se pak v dešti jezdí jedna radost (zvlášť letos se to hodí).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]