Při dešti padají z nebe daleko větší sračky a nevíte odkud vůbec jsou ( někdy až i písek ze sahary ) takže nějaký saponát je proti tomu neškodnej čajíček.Ten binec z nebe nevadí?
Myčka údajně zanechá na laku nového auta stopy hned po prvním mytí. Nicméně oproti wapce umyje auto mnohem líp a s nulovou námahou. Já ji používám jen jednou ročně - na jaře s mytím podvozku. Jinak wapka.
doplněno 04.08.20 10:47:
Taky záleží, jestli máš novou audinu nebo desetiletou oktávku...
myju v kartacove a vsechno v pohode. komu vadi skrabance muze si jednou za cas nechat lak rozlestit. bezkontaktni nikdy auto neumyla poradne, na tu tedy uz nejezdim.
Jezdím na Wapku. U nás krásně sněží pěnu a velmi dobře meje. Automatická myčka nikdy pořádně neumeje podvozek nebo nadkolí podběhů, kde se drží nejvíce bahna a pak hnije auto.
gumidek, já jezdím v Pardubicích ke Glóbusu, tam pracovník celou dobu, co je vozidlo přede mnou v myčce, myje ručně moje auto, houbou kouty, vapkou spodek, záhyby, předmyje nějakým roztokem a pak do myčky na válce. Pak ještě přeleští okna, namontuje zpět anténu, a hlavně poděkuje a zamává. Cena, jako v jiných myčkách.
Myčka ničí lak, pokud nedodržují výměny filtrů (šetří a kašlou na termíny výměny). Také používají levné kartáče. Jemný písek lak poškozuje. A navíc šidí náplně. Několikrát jsem musel auto doma umýt znova. Už tam nejezdím. Auto umyju doma na zahradě.
Já jezdím na bezkontaktní. Když člověk úplně neštří a je ochotnej tam nechat tak 120-150 Kč tak auto umyje moc hezky. Kdo šetří tak odjíždí s autem který je po oschnutí hnusný. Proti kartáčovce nic nemám, ale když to má člověk pod kontrolou tak si sám umyje líp místa kde se drží bordel a místa který bývají celkem čistý jen tak ošplíchne. Navíc za 20Kč stihnu na bezkontkatní myčce dvě pořádný kola voskování a to se pak v dešti jezdí jedna radost (zvlášť letos se to hodí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.