Nejste přihlášen/a.
Zkontrolujte mosfet vykonový modul na spínání větráku chladiče. Hliníkový nlok s žebrováním a silnými dráty s konektorem poblíž sahary chladiče.
Jak to chcete opravovat, když elektrice nerozumíte?
Nemá cenu ani psát, aby jste diagnostikou okruh otestoval (větrák zapnout). Místo větrák zapojit třeba žárovku nebo nějaký 12V motorek a otestovat.
Větrák napřímo se roztočí? Nemá při testu nějaké mrtvé vinutí? (zapojitvětrák do serie s žárovkou do 21W a točit rukama lopatkama a žárovka musí stále svítit a nesmí v žádné poloze zhasnout).
Pojistka a větráku OK? Jsou tam tuším 2ks.
Klima jede? Sepne i větrák?
To není o tom zda rozumím elektrice. Chtel jsem radu a ne kadrováni. Klima funguje, Vetrak spína ,nova ridici jednotka vetraku ventilatoru. ,noví termostat . Auto pri jízde chladí vycemene normalne akorat rucicka budiku vody kulminuje. Po zastavení pri volnobehu voda bubla a po chvilce se zapne vetrak. Blok motoru ok.
Dekuji Vam za vas cas a ochotu . Jestly Vas neco napadne napiste, budu vdecnej. Preji hesky zbytek vecera.Eda
Dobrý den. Problém jsem vyřešil. Nebylo to nic elektrického, ale už od koupi z autobazaru bylo na expanzní nádržce víčko z jiného modelu auta. Ve třech autoservisech na to nikdo nepřišel. Hrozila výměna těsnění pod hlavou válce. Až po konzultaci s topenářem mi poradil jestli mi vůbec nádržka těsní, což nětěsnila. Koupil jsem originál víčko za 60kč a problém se vyřešil. Rok mě to takhle trápilo, vždy voda z nádžkdy vybublala (vyvřela), nebyl tam žádný tlak, takže i termostat se víceméně neotvíral. A chyba P1481 s tím vůbec nesouvisela.Prí to jsou níske otačky větráku. S pozdravem Zakucia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.