Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne, koupil jsem Fabii I z roku 2005. Dnes jsem jel v dešti a při prudším rozjezdu a prokluzu kol (co jsem tak vypozoroval) mi na kratičkou chvíli zablikala červená kontrola mezi kontrolkami pro potkávací a dálková světla. V manuálu není a ani jsem si nestihl všimnout co je to za symbol. Nevíte někdo co to tam bliká?
EPC je elektronic power control a přímou sovisloust to má s řízením plynu pedál - klapka. Přenos není bowdenem, ale plně servem a elektronikou. Zasahuje do toho systém ESP a systém ASR.
Tazatel má na mysli kontrolku slkopení zadních opěráků.
ASR Fabia kontrolku nemá. Jen tu EPC.
to autíčko ze smykem je ESP, ale možná to využívá i ASR. Každopádně jsou i Fábie s tlačítkem na ESP (vypnutí nad rádiem) a běžně s ASR tlačítkem.
Spíš u ASR bliká ta žlutá kontrolka s trojuhelníčkem a vykřičníkem uprostřed a kolem dokola šipkou v kružnici. Je na tom samém místě co autíčko ve smyku u jiných budíků pro Fabie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.