Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka Fabia I

Od: martys odpovědí: 10 změna:

Dobré odpoledne, koupil jsem Fabii I z roku 2005. Dnes jsem jel v dešti a při prudším rozjezdu a prokluzu kol (co jsem tak vypozoroval) mi na kratičkou chvíli zablikala červená kontrola mezi kontrolkami pro potkávací a dálková světla. V manuálu není a ani jsem si nestihl všimnout co je to za symbol. Nevíte někdo co to tam bliká? *nevi*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím,nemáte sklopený zadní sedačky,nebo je špatný snímač forum.skodahome.cz/...

ANo, podle všeho to opravdu vypadá na to, co popisujete. Škodovka ale prostě nedala toto světýlko do manuálu:)

martys
hodnocení

Aha, zajímavá kontrolka, to jsem nikdy neviděl *smich* Díky moc!

martys
03.08.20 13:31
hodnocení

Tady

Kontrolka Fabia I

mathew
hodnocení

0x

Asi ASR. Znamená to, že si máte koupit pořádné gumy, protože když to na nich hrabe při rozjezdu tak při brzdění to bude ještě horší.

krtek6

ale prd...ASR je v tachometru a ne u světel

tady máš vysvětlivky...ale takovou kontrolku jsem v životě neviděl

dieselpower.cz/...

hodnocení

0x

EPC je elektronic power control a přímou sovisloust to má s řízením plynu pedál - klapka. Přenos není bowdenem, ale plně servem a elektronikou. Zasahuje do toho systém ESP a systém ASR.

Tazatel má na mysli kontrolku slkopení zadních opěráků.

doplněno 03.08.20 22:43:

ASR Fabia kontrolku nemá. Jen tu EPC.

tycoon*

Fabia má kontrolku ASR. Samozřejmě jen u těch kusů, které jsou systémem ASR vybaveny.

to autíčko ze smykem je ESP, ale možná to využívá i ASR. Každopádně jsou i Fábie s tlačítkem na ESP (vypnutí nad rádiem) a běžně s ASR tlačítkem.

Spíš u ASR bliká ta žlutá kontrolka s trojuhelníčkem a vykřičníkem uprostřed a kolem dokola šipkou v kružnici. Je na tom samém místě co autíčko ve smyku u jiných budíků pro Fabie

tycoon*
hodnocení

0x

Měl jsem taky r.v. 2005 a ta kontrolka byla v návodu uvedena. Stačí trochu blbý kontakt a začne problikávat. Bohužel je na tom nejhorším možném místě, kde to člověk periferně vnímá, i když se na budíky nedívá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]