Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
má někdo zkušenosti s voskem na auto? Chtěl bych před zimou aplikovat vosk, přemýšlel jsem o auto-doplnky.com/...
výhodou je jeho apliakce, ale je účinný? :D Jako něco si najdu sleduju hodně videii atd..ale jen se chci zeptat jestli někdo odsud dělá něco podobného před zimou i v zimě.
Mám i wapku, takže když je silnice hodně popískovaná a prosolená , tak umyju podběhy a spodek třeba každej týden(jak se mi chce,podle zimi). Nebo u nás ve městě máme i myčku, který myje spodek auta právě proti té soli v zimě.
Auto je celoročně v garáži.
Díky
V první řadě je evidentní, že nemá zkušenost z žádnými vosky a nadhodil ten magui...
Je to jeden z těch dražších kosmetik.
Hlaní je auto umýt a navoskovat pro ochranu. Vosky se lyší jen obtížnotí nanášení a výdrží. Některé mají vůni, aby nanášení bavilo, ale autu je to jedno.
Poradí někdo značku nějakého vosku, který se snadno rozlešťuje? Mám i el. leštičku, ale vosk, který mám se ani nedá rozleštit a stále jsou mazance.
aloisb, kup sonax, houbičku a nanes voskový tenký film. Jen napatlej takový mokrý filmek. Nesmíš toho mít vrstvu. Nech zavadnou a uschnout. Pak rozleštíš a pro lepší efekt opakuješ.
Když dáš vrstvu, tak to neurveš a budeš potit krev a slzy. Když to nenecháš zavadnout, tak to budeš stále jen rozmazávat.
Na leštění jinou hadru než na nanášení tekutého. Musíš mít vždy dvě nebo i více. (ideálně nanášet houbičkou nebo kousíčkem molitanu a ten vždy vyhodit).
Celou řadu let používám tento vosk: zbozi.cz/... Je třeba dodržet návod a pak se s ním pracuje dobře. Na garážovaném autě vydrží až půl roku.
Už jsem to tu jednou popisoval. Používám vosk Simoniz. A to ještě od doby, kdy jsem ho kupoval v Tuzexu. To znamená přes čtyřicet let. Stále se vyrábí, což dosvědčuje jeho kvalitu. Prodejců je více, třeba zde. Vždy na jaře po zimě lak ošetřím, pak stačí jen v průběhu roku opláchnout čistou vodou, případně přeleštit.
Ale samozřejmě je na každém, kdy ošetření provede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.