Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrální zamykání

Od: antonin* odpovědí: 6 změna:

Vlastním osobní automobil Renault Kangoo a začala se mi projevovat nějaká závada spojená s centrálním zamykáním a to, tak, že se mi centrální zamykání samo za jízdy zapne a vypne , totéž se mi stává i když jsme mimo automobil a klíče nemám ve spínací skřínce. A proto když parkuji musím odpojovat baterii, která se tím jak se zapíná centrální zamykání sama vybíjí a potom nejde nastartovat. Přitom cvaknutí centrálního zamykání ale zůstane auto otevřené nebo zavřené tak jak bylo před tím. V opravně mi sdělili, že neví co s tím mají dělat, Ví to někdo? děkuji Novák Třebíč.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Začal bych jednoduše a to kontrolou kabeláže mezi dveřma
Pak bych šel do dveří ŕidiče a spolujezdce a tam okouk veškerou elektriku a konektory ty očistil a prostřík kontaktolem
Jestli má kabeláž mezi dveřma konektor tak rozebrat a kouknout jestli tam neco nehnije či tam neni voda
Okouknout v okolí veškerý konektory a ukostření vše očistit a stříknout kontaktolem
Je to francouz tem oxidujou kontakty snad už ve fabrice

hodnocení

0x

Problém bych viděl v ŘJ centrálu,tedy vyměnit celou ŘJ.

antonin*
hodnocení

Děkuji za takovou radu, to je snad jednodužší a levnější vxyřadit centrál z provozu.

Jak pro koho. Někdy stačí vyměnit relé nebo proletovat desku.

hodnocení

0x

Centrál cvaká pořád dokola? Jako zavře a pak znovu otevře? A pořád?

antonin*
hodnocení

Ano nezávisle na tom zda jedu nebo je auto zaparkované ale dělá to nepravidelně a je jedno jestli je klíč ve spínací skřínce nebo zda jsem od auta vzdálen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]