Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Poradí mi někdo jak postupovat při ztrátě auto klíče na SEAT AROSA od-r 2001.Auto jsem zamkl a cestou z garáže jsem klíč stratil.Náhradní nemám.Kde mi bez vzoru vyrobí nový?
Nikdo se ti s klíčem vyrábět nebude! U opotřebených zámků nikdy nebude vyrobený klíč pasovat! Leda, že zámečník zná vzor čísel stavítek (zubů).
Levnější je koupit novou sadu zámků a immo diagem naučit na nové 2 klíče.
Zvládne i jednoduchý servis. Nemusíte jet do autorizáku.
Stačí někdo, kdo umí s VCDS VAGem a immo naučí na 2 transpondéry. Nic na tom není, pokud to není garáž patlal a matlal .
Seat Arosa má složitý immobox jako Felicia a tak je většinou problém s vyčítáním LOGINu. Potřebujete znát PIN (LOGIN) pro diagnostiku, aby klíče mohla učit. Jinak se do immoboxu nedá dostat. Jednodužší bude immo box vzít z Felicie, kde je tan samí Siemens immobox s motorolou a vyresetovat jednotku motoru a immoboxu. Pak po prvním otočení klíčku jednotky spárují a půjde nastartovat. Tedy pokud transpondér v klíčku byl k immoboxu funkční (tedy obojí Felina).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.