Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta auto klíče -náhradní nemám.SEAT AROSA

Od: fonek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Poradí mi někdo jak postupovat při ztrátě auto klíče na SEAT AROSA od-r 2001.Auto jsem zamkl a cestou z garáže jsem klíč stratil.Náhradní nemám.Kde mi bez vzoru vyrobí nový?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Co takhle zavolat do autorizáku SEAT?

hodnocení

4x

Vezmi ORV II (velký TP) a dojdi k nejbližšímu prodejci (autorizovanému servisu) SEAT. Pokud jsi v ORV II jako majitel, měl by ti prodejce (autorizovaný servis) vyjít vstříc a klíč ti obstarat. Ovšem připrav se na raketu v řádu několika tisíc Kč.

xenofob
hodnocení

4x

stačí se podívat na net a zavolat nejbližší firmě která deklaruje že otevírá zamčená auta a vyrábí a kóduje klíče...některé drží i služby non-stop

hodnocení

2x

Nikdo se ti s klíčem vyrábět nebude! U opotřebených zámků nikdy nebude vyrobený klíč pasovat! Leda, že zámečník zná vzor čísel stavítek (zubů).

Levnější je koupit novou sadu zámků a immo diagem naučit na nové 2 klíče.

Zvládne i jednoduchý servis. Nemusíte jet do autorizáku.

Stačí někdo, kdo umí s VCDS VAGem a immo naučí na 2 transpondéry. Nic na tom není, pokud to není garáž patlal a matlal ;).

doplněno 02.08.20 17:29:

Seat Arosa má složitý immobox jako Felicia a tak je většinou problém s vyčítáním LOGINu. Potřebujete znát PIN (LOGIN) pro diagnostiku, aby klíče mohla učit. Jinak se do immoboxu nedá dostat. Jednodužší bude immo box vzít z Felicie, kde je tan samí Siemens immobox s motorolou a vyresetovat jednotku motoru a immoboxu. Pak po prvním otočení klíčku jednotky spárují a půjde nastartovat. Tedy pokud transpondér v klíčku byl k immoboxu funkční (tedy obojí Felina).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]