Nejste přihlášen/a.
je to absolutně jedno...co mi daj v mototechně..to tam dám..to je takový spotřební zboží, že to se mění furt a nemá cenu se tím zabývat
Souhlasím. Používám převážně UFI a nikdy jsem si nevšiml, že by se to projevilo negativně na motoru. Nájezdy přes 300 tis., nejvíce 450 tis.
Bavíme se o filtrech pro Fabii. Tedy plechový hrnek se zpětnou klapkou a obtokem. Zrovna Fabie má v budíkách el. zpoždění kontrolky, ale třeba U Felicie je reakce vidět okamžitě ze spínače čidla tlaku oleje na žárovičku kontrolky mazání. UFI a AQ zkutečně padá olej zpět do vany a nedrží v mazacím kanálu. Kontrolka zhasne sekundu až dvě po nastartování. MANN a Bosch zhasne hned. Vyzkoušeno.
Pokud je to jen papírová vložka, tak tam se to opravdu spíš nepozná.
Gumídku, k čemu je to dobré běžnému spotřebiteli? K ničemu! Laboratorní testy možná rozdíly prokážou, ale běžný řidič v běžném provozu pozná úplné kulové.
Jen poznámku k tomu MANNu Made in South Afrika. Myslíš, že je horší, než MANNy Made in Germany? Já o tom dost pochybuji.
Doba od roztočení do natlakování oleje = hlavní opotřebení kluzných ložisek, takže význam to má. Ty filtry mají rozdíl v ceně v řádu desetikorun tak je nesmysl na nich šetřit. Kromě funkční zpětný klapky i líp filtrujou a mají menší odpor průtoku.. Mann si kvalitu hlídá, tak je celkem jedno kde vyrábí.. A běžnej Mann stojí kolem stovky... U levnějších jsem taky potkal netěsnící zp. klapku, tak už je nedávám.. Ve Feldě to je asi jedno, ale u spousty novějších motorů to může sundat životnost motoru o hodně.. Dávat filtry lacinou sr. nepovažuju za chytrou úsporu..
Jako satame, brával jsem v minulosti každý rok C 2873/1 a měl uvnitř věnce plechovou klec. Nyní, když ho kupuji jen pro kámoše, tak jsem zjistil, že už to nejsou Okříšky MANN, ale Bulgaria a bez klece.
Takže na některé modely to prostě ojebávají a někde kvalitu přísně hlídají.
X-trail palivák na naftu 2DCi Renaul motor je MANN Tunis a kvalita nic moc. Hlavně držák ventilu zpětného vedení je plechový cosi.
Na Quaskai ten samí filtr, ale s snímačem vody v palivu má segerovku a zpracování je už od pohledu lepší. Mann made in Austria.
Takže MANNy mám dost v rukách a kvalitu poznám. Jinak jak píše asd1. Neccheš dávat šmejd, aby jsi snížil životnost motoru k vůli době natlačení oleje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.