Zdravím, mam dotaz, koupil jsem do jedničkové fabie dálkový centrál, DO mám připojeno k plus a minus a dal nerozumím moc popisu vodičů v návodu, přikládám obrázek. K čemu se má který připojit? Zkusil jsem vzit žlutý a hnědý, na žlutý odemykací vložit odpor 180 Ohmů a spojit to s modrožlutým vodičem ve dveřích, ale nechodí to. Přijde mi to jako strašně málo. Nemá s tim někdo zkušenosti? Děkuji
Vypinovat, oholit drát od alarmu trošku víc (asi 20mm), fousky nezkrucovat a obalit jimi pin konektoru na stávajícím drátku origo elektriky. Zamotat a zavázat fousky kolem pinu JPT. Pak zacvaknout. Většinou to kontakt při dobrém omotání nikdy neztratí a vždy se dá elektroinstalace vrátit do původního stavu bez poškození (tedy žádné letování a nebo nastřihávání a propojování zlodějkama někde 4cm od konce původního pinu, atd..).
No takže zapojeno přesně tak jak je psáno, ale při zamknutí, táhla sjedou ale hned zase vyjedou, nevim proč, odpor jsem měřil, hodnota odpovídá, je to nějaký divný
Nemusí ti ještě fungovat spínač ve dveřním zámku. Auto si pak myslí, že jsou otevřené dveře a udělá to co popisuješ. V diagu VAG najdi v 09 BSG a dohledej kanál. Všechny dveře musí být zavřeny!
At si dá na ty výstupy z uni dalky zkoušečku jedna strana plus druha vystup z uni dalky nesmí svítit ani na jednom výstupu Pak odemknout musí bliknout a zhasnout Pak zamknout musí bliknout a zhasnout Pokud to bude o.k. tak napojit na drat od origo centrálu
To je blbej popis šoupni sem fotku schématu De o to že na tý uni dálce je 6 drátú pro ovládání centralu Sou to v podstatě 2 přepínací relé Ty potřebuješ pouze 4 draty a to: 2 přepínací kontakty ty spojíš a ukostříš protože centrál fábie reaguje na mínus impulsy Pak dva spínaný jeden bude zamykat druhej odmykat Ten co zamyká napojíš na drát na kterej ti to po přivedení mínusu zamkne A ten co odmyka zapojíš přez 180- 300 ohmovej odpor na ten samej drat co si zapojil to zamykání Potřebnej zamykací drat si najdeš pomoci ukostřené žarovkové zkoušečky Musíš mít z boku zacvaklý zámek dveří řidiče a spolujezdcovi dveře zavřený jinak se nedohledáš
martin98
Schéma k tomu žádný nemám, nicméně je to zapojeno tak jak zde bylo napsáno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.