Nejste přihlášen/a.
Nutné přípravky = trn na aretaci kliky, pravítko na vačky. Na řemenici nový šroub a správně utáhnout (to je naprosto zásadní - řemenice nemá pero a drží jen třením). Velice často i v servisu nastaví rozvody blbě, příznaky jsou mimo jiné kolísání otáček kolem 2200 při postupným přidávání plynu na volnoběh... Nebo taky potkan Komplet sada na rozvody i s vodní pumpou asi 1500,- (INA, Dolz, Gates..), Tyhle rozvody nejsou jednoduché a snadno se zmrší...
PS: před FL měl rozvody problémový a časko skočily..
Pro mě taky aktuální téma, tak jsem to očumoval, ale nevím, zda si i já sám trofnu, když není péro a kolík. Hlavně při dotažení nebo povolení na klice. Vačky mě neznérvozňují vůbec .
jj. Na tom předchozím byla výfuková vačka posunutá o půl stupně a nechal to tak (musel by povolovat kolo). Proto mu tam šel blbě nasadit ten plocháč a musel napružit řemen klíčem...
Dotahovat řemenice kliky se nesmí proti tomu trnu (to neni doraz místo klíče , ale tim klíčem který podrží řemenici..
Těsnění ventildeklu je dobrý dát nový (Victor Reinz) a když je dole tak rovnou zkontrolovat vůle ventilů
Ano trn na kliku aretuje v poloze 1. válec HÚ
Povolit vačky a nastavit podle pravítka jde. Ale ty nevíš proč je rozvod posunutý, může být řemenice kliky málo dotažená a postupně se posunuje, kdykoliv může projet víc = potkan. Drží jen třením, není tam žádný pero - drážka. Utakovací moment je podle šroubu, jsou tam tři možnosti, vždy se dává nový šroub. Utahuje se na moment a pak ještě o úhel, to dotažení je zásadní. Aretuje se setrvák.
Při dotahování vačkových kol je nutno kola přidržet přípravkem. Za plošky na vačce který vypadaj jako pro klíč NE, z ty klidně vačku ukroutíš
Jo to je pravda, je posunutá nejmíň jedna vačka. Skočený řemen na kole nebo protočený kolo na hřídeli... Ale určitě bych to udělal celý, zas o tolik práce navíc to neni a komplet sada je za pár babek.. Jinou možnost kontroly utažení řemenice kliky než to povolit, dát nový šroub a znova utáhnout nevidim... Podobně vačkový kola (ty jsou ale jen 60 Nm, šrouby můžou zystat původní). Novej napínák a řemen je taky jasná věc.
Hlavně nevíme jestli se to posunulo provozem nebo to je blbě nastavený už z dílny.. Těch zmrskaných rozvodů na Zetecu je hafo a to i z autorizáku...
Pozice kol ne, ale může se kolo protočit na hřídeli. Taky tam neni pero a drží jen třením. Viz video od gumidka 30.7.2020 9:24, čas 14:59
16:07 je krásně vidět jak se povolený vačkový kola můžou na hřídeli protáčet.
Pak tam vačkový kola utahuje blbě, má přidržet vačkový kolo přípravkem stejným jako přidržuje řemenici kliky a ne klíčem za hřídel.
Tazetel: trn na aretaci kliky šroubuje v 15:54
Řemenici kliky utahuje od 16:18, řemenici přidržuje přípravkem, utahuje se 40 Nm + 90°, pozor na šroubu byly změny, nejdřív delší šroub M 12 x 44,5 (taky 40 Nm + 90°) a pak změna na M 14 x 80, ten má utahovací moment 100 Nm + 90°, pauza 10 sekund a pak ještě 15°
Ať to máš komplet - držák napínací kladky 20Nm, napnout na ukazatel; vačkový kola 60, zátka pro trn kliky 20, držák motoru na blok 55; držák motoru na kastli 48, víko ventilů 1.
3 + 2. 10 Nm
Komprese tady nemám jak změřit, auto žere olej a má 250 000 najeto, takže tam mi toho moc neřekne. A normálně to jezdilo, startovalo všechno až se teď rozletěla a vytekla vodní pumpa tak jsem pátral, dal pumpu a hned že teda mrknu na rozvod a ono je to jak to je... Auto vibrovalo ale to jak říkám už při koupi, nic nesvítilo, teď bylo na STK a cajk, prostě se to chovalo normálně. Možná nemělo takový tah za plynem, ale jelo v pohodě.
Ještě jeden dotaz... Udrží ten šroubovací trn v bloku když zaberu momenťákem? Nebo musím něčím jiným ještě si to chytit? Abych ho neurval
To je sice krásné ale určitě nebudu nic přehazovat nebo tak nějak, radši doliju ty 2 deci na 1000 kilometrů tady a u mne možná 3 deci... Na druhém mám přes 287 000, ten je vyvařený a po GO podvozku, nápravy byly komplet rozebrané, přebroušené, natřené, vevnitř zavoskované a ještě nové všechny silentbloky a vepředu a vzadu ramena, brzdová vedení a tak dále... Rozvody ho čekají taky, taky 1,6i a taky si pápne olej no ale to ničemu nevadí.
Tady tento je vyvařený, GO zadní nápravy proběhla uplně stejně s nátěrem podvozku a předtím celým odstrojením včetně nádrže a výfuku... Prakticky stejně obě auta jsem dělal. Já si ještě doladím lemy zadní a vyřeším spodky blatníků předních a bude.
Povolit to kolo dokážu, dám tam ručku, kvalt a zkusím to povolit, no a ohledně dotažení momentákem to prý lze nechat na trnu, trn tam nenechávat jedině pokud bude někdo to rvát vzduchem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.