Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křupani v předni časti auta

Od: petrhorak odpovědí: 7 změna:
´prosim mam citroen c5 2009 diesel 2 l při nizke rychlosti rozjezd při točeni volantu začne jako praskat při vyší rychlosti to neděla

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podle nadpisu soudim, že jste jel přes sousedni ves přiliš rychle ..

berger*

*smich2*,dobře Vy! Musel jsem ten nadpis číst dvakrát a pomalu,než mi to seplo...*smich*

Hoši, tak jsem se dlouho nebavil před půlnocí *smich2*

hodnocení

1x

Jaký diesel? tam jejich několik,i když toto je vcelku jedno-skoro jistě nikoliv "vyschlé silenbloky" (mezi námi ještě jsem je neviděl ža by se měli mazat ,citroeny nejsou výjímkou!) jak tu někdo píše ,ty způsobují jiné problémy,ale homokinetický kloub-klouby!

kare
Na Peugeotu 106 stačilo projet nerovnost a už celý vrzal, po prolití silenbloků ramen olejem to vždy ustalo než se to vymylo, byly asi už dost tvrdé.(Na pohled bez zpuchřelin a trhlin jak je tomu často u silentbloků na Škoda/VW/Audi, prý na vrzání ramen trpěl i favorit)
Jinak s homokinetickými klouby souhlasím.

kare to jste měl asi jiného puga! Zrovna na stošestém těxch silentů moc není a žádný z nich by vůbec neměl vrzat,jediné ja pak uložení předních tlumiču,případně silně zamřená zadní ramena,ale to by musely být zadní kola do štaflí,do A při pohledu zezadu!

C5 sice neznám ale jeho předchůdce -BX a Xantii trochu znám a jediné co by znělo jak tazatel popisuje je jen homokinetický kloubVnitřní se projevuje úplně jinak,stejně tak jako vadné silenty.

silentblok
hodnocení

0x
Mohly by to byt vyschle silentbloky, stačí promazat vazelinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]