Zdravím všechny rádce Renault laguna 2 1.8 16v průměrná spotřeba 7.8 až 8.3 litrů na 100 Vždy jsem tankoval benzín tzv až po krk a to pokaždé když jsem ujel cca 100/150km Nyní problém kterému nerozumím ukazatel benzínu klesá a nejde natankovat, pistole se mi vypíná jakoby byla plná nádrž a nataknuju max za 150 Kč a vidím benzín po okraj víčka který pomaličku klesá přitom vím že když jezdím celej týden do práce bez natankovani tak potom dobiram cc 500 Kč takže budu rád za každou radu nápad díky
Když máš plnou nádrž tak je logické, že se tam nevleze 60l Tankuj až to spadne třeba na 1/4 nádrže nebo k těm červeným čárkám a nebudeš mít problém s tím, že se do nádrže další benzín nevleze
tu
Teď mám stav benzínu míň než polovinu což odpovídá nájezdu km ale abych vzal 150 Kč a plná nádrž to bych musel mít spotřebu jak u motorky
mathew
Tak to vyjeď do rezervy ať zmizí ty vzduchové bubliny co tam vznikly z toho tankování každých 100km...
tu
Dík za radu Takže mám zavzdušněnou nádrž, snad to bude ok
mak*
A po natankování to ukazuje plnou, nebo ukazatel pořád pomalu klesá nezávisle na množství paliva? Pokud neukáže plnou ani po natankování, tak by mohl být děravý povák.
Já tankuji do plna, ale ne když mám 3/4 nádrže, ale protože jezdím většinou na jeden zátah 200km, tak po 400km mám cca 1/2 nádrže nebo něco málo pod půl a na D1 s třetinou nádrže nevyjedu.
Ale většinou tankuji když mám okolo 1/4 nečekám až se mi rozsvítí kontrolka.
tu
Takže vůči tomu že často tankuji teď nemůžu natankovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.