Nejste přihlášen/a.
Je dopravní značka IP12 - vyhrazené parkovací místo s napsanou RZ případně s dodatkovou tabulkou na které je napsána RZ nadřazena DZ B28 - zákaz zastavení?
Pravdepodobne by ste si mali zopakovať autoškolu. Dopravná značka IP12 s dodatkovou tabuľkou nemá s dopravnou značkou B28 nadradený ani podradený vzťah. Jedná určuje parkovacie miesto a druhá zákaz zastavenia na úseku cesty.Teda jedná sa o dve rozdielne veci a to parkovisko a cestu. Chybné umiestnenie jednej alebo druhej značky môže vyvolať nedorozumenia a bez znalosti miesta umiestnenia sa nedá jednoznačne vyhodnotiť váš prípad.
Slavo, než se na něco zeptáte, podívejte se do příslušných předpisů, zejména z. č. 361/2000Sb. a vyhl. č. 294/2015Sb. Ušetříte si spoustu trapností, protože odpovědi na vaše dotazy jsou v nich obsažené.
@slavo: No a?
@slavo: Je mi líto, ale co vám říká termín "logické myšlení"? Asi nic, že? No, já jsem si to myslel.
Možná se ptám "blbě", ale všiml jsem si, že v několika ulicích je dopravní značka DZ B28 - zákaz zastavení a pár metrů za ní je DZ IP12 - vyhrazené parkovací místo.
Jaké zvrácené myšlení. To máš možná ty. Jdeš kolem a říkáš si. O nic nejde mně to nevadí. Věz že jak Státní tak Městská jezdí několikrát denně kolem.
Ten dům byl v hrozném stavu. Bydleli tam nepřizpůsobiví. Město je vystěhovalo. Teď to má církev. Velká rekonstrukce. Pokud si někdo myslí, že tam bydlí bezdomovci a svobodné matky, tak na to zapomeňte.
A tady máš další příklad. Věz že ty by jsi dostal pokutu. To parkování je přímo naproti služebně Státní policie. A dopravní značka umožňuje stání na chodníku pouze vozidlům ze zásobování
Něco ti řeknu. Jednou přímo přede mnou jeden vysypal bordel do plastu, byl to muž . Napomenul jsem ho. Nedal si říci a tak jsem to nahlásil Městskejm. Ano šel jsem svědčit na komisi. Viděl jsem jak jsou nasr. Zeptal jsem co co tam dělá ta ženská. (majitelka auta) Odpověď. Vy máte právo pouze odpovídat na otázky a jinak držet hubu, nebo dostanete pokutu. Takže chlapovi to prošlo a já byl rád, že jsem odešel bez pokuty.
Asi myslíš si je nerozlobit a pak ti všechno projde. To možná děláš ty. To víš já si právní stát představují jinak. Střadatelé Union banky sice přišli o peníze, Berka už dlouhou dobu bere sice poloviční, ale bere plat. Teď dokonce má dostat odškodnění. Mnohým stačí banány a hajzlpapír, ale z jejich práce bohatou ti úspěšní. Tedy pokud si nestačili nakrást.
Taky se nechá jít s proudem. S tříděním odpadu se nebabrat. Na předpisy kašlat. Důležité je nenechat se chytnout. A když už tě chytnou, tak mít známé, aby ti to prošlo. Takhle to chodí u místních "úspěšných". To je možná tvoje krédo, moje ne.
Nikoliv nerozzlobit je, ale stát si za svým-tím spíš pokud jsem v právu!Na to NEMAJÍ PRAVOMOC udělit pokutu a tu větu co vám sdělil bych si nahrál a pak omlátil o hlavu!
No nevím koho máš na mysli. Věř že se vždycky nechají dělat další kroky. Dělám si názor kam Tě zařadit. Sice asi vím, ale nechám si to pro sebe. Je docela blbé, když se fandí takovým jako byl třeba nebožtík Kubera. Od soudruhů utekl do ODS a kdyby se neuchytil, tak by jistě kopal za ANO. Zastávám názor že platí viz příloha. Jenže ty na to budeš nejspíš velkej srab.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.