Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teče servo + kontrolka ABS

Od: passat odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, začalo mi téct servo a řemeny olej rozstříkaly všude možně, rozsvítila se mi kontrolka nádobky, že je někde vlhkost a za půl dne se rozsvítila i kontrolka ABS... Co dělat? Nové servo už je na cestě, jak si poradit s tou kontrolkou ABS?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Asi budeš muset řádně vše odmastit
A abys přišel na to proč se rozsvítila tak načíst diagnostikou

passat
hodnocení

Mohla se rozsvíti kvůli té mastnotě? Protože brzdy mám nově dělané. Odmaštění by teoreticky mohlo pomoci zhasnout ABS?

passat
hodnocení

Může to svítit vinou rozstříkaného oleje na snímacím kroužku, nebo na čidle ABS?

Pokiaľ by sa do tej mastnoty dostali kovové čiastočky a vytvorilo by to magnetický kontakt,tak to svietiť môže.

hodnocení

0x

Tá nádobka ukazovala na nízku hladinu oleja pre servo. A kľudne to môže mať vzťah cez riadiacu jednotku na kontrolku ABS. Diagnostika napovie viac.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma servo olej

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]