Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autokosmetika odpuzovač

Od: samurraj® odpovědí: 4 změna:

DObrý den, jelikož bydlíme v blízkosti statku, je u nás velký výskyt much a jiné havěti. V lrtních měsících jsou tedy auta dost osraná, což je problém. Exituje nějaká autokosmetika např. šampon nebo něco podobného, který by zároveň měl nějaké odpuzující účinky proti hmyzu? Já jsem osobně nic nenašel, ale třeba někdo bude vědět. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Tak ono kvalitne navoskovane auto sice bude osrane stejne, ale pujde to lehce splachnout. Je to ale dost prace a penez uvest do stavu, kdy to bude fungovat a vydrzi to. Kosmetika, ktera by opravdu odpudila hmyz a nevycichlo to za par dni urcite neexistuje. Znamy to resil a repelent zere lak, kravina z usa zase nefungovala.
Nebylo by lepsi vysadit si u parkovaciho mista co nejvic odpuzujici vegetace? receptyprimanapadu.cz/...
hodnocení

Jo, to by asi nebyl špatný nápad. Třeba ten Rozmarýn asi nějaké odpudivé účinky má, protože jsem ho dal do kurníku, kde byli čmelíci a po pár dnech zmizeli. Jenže problém je v tom, že aromatické byliny, aby účinkovali, musí být přímo v centru dění a jelikož mám venkovní stání pro auta a všude kolem zámková dlažba, nemám možnost byliny kam vysadit. a abych je měl v truhlících kolem auťáků, to si myslím by esteticky nebylo OK, ale jako nápad je to dobré.

hodnocení

0x

Co třeba tohle. Ale dobře navoskovaná karoserie také dost pomůže.

hodnocení

To je ale už odstraňovač já poptávám odpuzovač :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]