Nejste přihlášen/a.
Včera jsem si poprvé vyzkoušel jízdu s automatickou převodovkou na rovině.
Pokud se rozjíždím s manuálem do mírného kopce tak při stisknuté brzdě mírně povolím spojku, až klesnou otáčky motoru a pak pustím brzdu a při současném přidávání plynu pouštím spojku úplně.
Pokud by to bylo do prudšího kopce, tak si vypomůži ručkou.
Ale jak je to u automatu při rozjezdu do kopce když on mechanickou spojku nemá a používám vůastně jen pravou nohu?
Auto s automatem musí při zařazeném D v kopci po puštění brzdy minimálně stát, pokud kopec není prudký, mělo by se pomalu sunout dopředu. Hydroměničový automat rozhodně nesmí couvnout, pokud ano, je před smrtí. Jiné je to u DSG, kde se na kola začne přenášet kroutící moment až chviličku po puštění brzdy, narozdíl od hydroměniče, který trochu táhne pořád. Proto auto s DSG může v kopci couvnout, než spojky zaberou. Tento problém se řeší funkcí AutoHold, která, když je zapnutá, po puštění brzdy brzdí dál, dokud nešplápnete na plyn.
Z jiného soudku. S převodovkou DSG jsem se rozjížděl přes obrubník na parkoviště, musel jsem víc přidat postupně plyn aby se něco dělo a najednou auto skočilo půl metru dopředu. Dost mne to vyděsilo, už to dělat rači nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.