Nejste přihlášen/a.
Každý rok studenti škoda auto představí nějaké auto, asi nějaký celoškolní celoroční projekt jehož výsledkem je právě to auto. Loni to byl myslim karoq kabriolet, předtím kodiaq jako pickup mountiaq, letos je to scala jako kabrio slavia. Pochopil bych, kdyby to šlo do produkce, klidně i omezený počet 100 kusů. Celý půl rok jsou toho potom plné novinky. Není to asni 3 dny, a už jsem viděl asi 100 zpráv, včetně 10 přímo na seznamu. Vždyť to nejde do produkce a mají to děcka na hraní, se z toho pos*rte. Tak proč je kolem toho takový humbuk, když to dají stejně do "muzea". Jsem velký fanoušek škoda, ale tyhle studentské projekty mě vůbec nezajímají, ba naopak. Kdyby udělali třeba Enyaq kabriolet, bylo by to více aktuální a zajímavější. Nebo ať udělají něco nového. Ustřihnout střechu scale, to je teda práce vhodná samouka mechanika.
Mou bakalářskou ani diplomovou práci nikdo nikde neprezentoval, nedostala se žádného ohlasu a to můj IT systém používá každé ministerstvo...
Pro konstrukci takového vozu je samozřejmost mít ki dispozici spoustu vědomostí šikovnosti i důvtipu.To je jednoznačné.Proč říkat "humbuk" tomu,že někdo partu studentských šikulů pochválí?Jejich výtvor znamená pro ně i pro jejich školu značnou pobídku v další práci,protože od teď vědí,že ta práce není zbytečná pro další rozvoj techniky.A to není málo.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.