Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předělani strany

Od: proke* odpovědí: 13 změna:

Je možné si v dnešní době předělat pravostranku na levostranku nebo ne? *zmateny*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevyplatí se to. Ale při použití originálních dílů by to neměl být problém.

janh*
Jako vyměnit karoserii...?
Oficiálně těžko...
007cz

Proč měnit karoserii?

Předělával jsem několik transitu, práce na dva dny.

007 CZ-A evidenčně není problém?

007cz

Už je to pár roků zpět a papiry jsem nedělal, to si vyřizoval majitel, dovozce. Takže co se týká dnešních zákonů neporadim ale co se týká prestavby, to problém neni, jen podle mého dnes už to ztrácí smysl

janh*
Takže díru od volantu a posilovače jsi vyřezal...?A přístrojovka jako pasovala...?Tomu nevěřím ani omylem...
A zapomněl jsem na sedačky a ruční brzdu...když jsi zmínil ten transit...
A u dnešních aut je nutná i záměna předních dveří...ovládání všech oken...
break

Pokud máš vše při ruce, tak jen měníš, pasuje vše a nestačí jen udělat díru

janh*
U osobáku je díra buď vlevo nebo vpravo...
Jinak v karoserii jsou úchyty na tyč volantu taky jen vlevo nebo vpravo...nevěřím,že ti takový zásah do konstrukce karoserie v dnešní době dovolí...
007cz

Díry jsem neřezal *alene* nýbrž lisoval, jelikož se karoserie i jiné komponenty nevyrábí zvlášt pro UK nebo Evropu máš tam téměř všechno předchystané. Za hodinu jsem měl vylochované všechny technické otvory. Přístrojovka samozřejmě použít nejde, tak jako řízení nebo mechanismus stěraču. Převodovka měla otvor na vidličku vlevo i v pravo, takže se jenom přehodila, el. svazek také. Auta se normálně přihlásila, jestli to jde i dnes nevím. Pokud nevěříš, naučím se s tím žít, "chytrých" teoretiku, kteří mají klíče od všeho je všude plno.

007cz

hodnocení

1x
Jde to ale hodne veci tam je rozdilnych. Pokud chci levnou ludru tak bych akorat vymenil svetla a vykaslal se na nejake kuchani. To uz nikdy neslozis zpet jako origos. Na plasty sahnes a vse se lame. Nevyhoda je, ze se spatne na okrakach predjizdi.

hodnocení

0x
Ja vim o klukách v liberci co to přestavujou takže to asi de
Mezi rybářema mam dva kamarády a oba maj předělaný jedničkový octávie

xenofob
hodnocení

0x

vzhledem k tomu, že výrobce nesouhlasí s přestavbou z důvodu složitosti systémů a nemožnosti nadále zaručit bezpečnost, je podobná úprava realizovatelná jedině důkladnou kontrolou a zkoušením a měřením v jedné ze 3 českých typových zkušeben a následným schválením...

na webu české škodovky lze najít databázi VIN všech vozidel, vyrobených pro trhy, kde se jezdí vlevo, každý si tam může své auto prověřit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]