Nejste přihlášen/a.
Je možné si v dnešní době předělat pravostranku na levostranku nebo ne?
Už je to pár roků zpět a papiry jsem nedělal, to si vyřizoval majitel, dovozce. Takže co se týká dnešních zákonů neporadim ale co se týká prestavby, to problém neni, jen podle mého dnes už to ztrácí smysl
Díry jsem neřezal nýbrž lisoval, jelikož se karoserie i jiné komponenty nevyrábí zvlášt pro UK nebo Evropu máš tam téměř všechno předchystané. Za hodinu jsem měl vylochované všechny technické otvory. Přístrojovka samozřejmě použít nejde, tak jako řízení nebo mechanismus stěraču. Převodovka měla otvor na vidličku vlevo i v pravo, takže se jenom přehodila, el. svazek také. Auta se normálně přihlásila, jestli to jde i dnes nevím. Pokud nevěříš, naučím se s tím žít, "chytrých" teoretiku, kteří mají klíče od všeho je všude plno.
vzhledem k tomu, že výrobce nesouhlasí s přestavbou z důvodu složitosti systémů a nemožnosti nadále zaručit bezpečnost, je podobná úprava realizovatelná jedině důkladnou kontrolou a zkoušením a měřením v jedné ze 3 českých typových zkušeben a následným schválením...
na webu české škodovky lze najít databázi VIN všech vozidel, vyrobených pro trhy, kde se jezdí vlevo, každý si tam může své auto prověřit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.