Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přihlásit na veteránské značky

Od: petr15 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, s dědou jsme zrenovovali a uvedli do původního stavu valník.(nenašel jsem lepší poradnu než auto/moto) Je to klasická pětituna respektive BSS P53. Chtěli bychom ho přihlásit na veteránské čísla, aby jsme s ním mohli legálně na silnici apod. Avšak nevím, zda valník můžeme dát na veteránská čísla. Bohužel k němu nemáme žádné papíry a štítek je špatně, spíše vůbec nečitelný, což je asi problém. Tak pokud mi někdo řekl, jestli se mám vůbec o to pokoušet?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

1x

Docela obsáhlá diskuze na téma veteránských not je tady. A hned na začátku odkazují přímo na veteránské stránky...

xenofob
hodnocení

0x

já odkazuji přímo na registr historických vozidel, jen upozorňuji že tam platí místní příslušnost...neřešte to v pochybných poradnách ale přímo s tím, kdo ty vereránské značky přiděluje...

hodnocení

0x
Možné to je...ale není to pak na denní používání a na výdělečnou činnost už vůbec ne, info ve veterán klubu, pak je ještě mizivá naděje a to ta pokud valník tohohle výrobního čísla nikdy nebyl registrovan, tak přes Panav dohlásit. Třetí ne úplně legální varianta, ale nejrozumnejsi, sehnat vrak valníku s papíry a ten následně "opravit"
break

Může s tím jezdit kdykoliv a kamkoliv. Jen s tím nesmí podnikat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]