Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorka bez dokladů - prodej

Od: jiri123 odpovědí: 17 změna:

Zdravím, v gařáži nám stojí už rok nepoužívaná motorka a příjde mi škoda ji jen tak vyhodit :) Proto bych se chtěl zeptat jestli to má nějakou reálnou hodnotu nebo je to jen kus na vyhození. Před rokem motorka ještě krásně jezdila, nyní nestartuje ale řekl bych, že problém bude jen ve svíčce. K motorce nemám žádný papíry, nic. Pouze jak je na fotkách

Motorka bez dokladů - prodej
Motorka bez dokladů - prodej #2
Motorka bez dokladů - prodej #3

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Krásný veterán Jawa 21 k renovaci. Slušnou sběratelskou hodnotu má i takhle, renovovaná bude pak možná docela drahá.

doplněno 20.07.20 21:23:

@jiri123: Bohužel se v tomto segmentu nepohybuji, takže nevím.

jiri123
hodnocení

Děkuji. Nějakou představu o aktuální hodnotě máte?

jdukolem

kepler*
hodnocení

2x

Souhlasím se satamem, je to legendární pincek, na kterém vyrostla předchozí generace. Pokud nezvládneš renovaci, prodal bych jej tak jak je. Ceny se pohybují od pár tisíc, podle stavu, ale viděl jsem i nabídku i za 25 tisíc, ale to byl originál s původními papíry a plně provozuschopný. motorky.bazos.cz/...

hodnocení

2x

Před asi 20 roky jsem prodal svého písta (Jawa 5O typ 20 částečně předělaný na 21) ,měl jsem ho od novoty z mototechny za asi 3800(pokud pamatuji dobře-bylo mi 16. a prodal jsem ho ,čehož dodnes lituji,za 7 000kč s čerstvou technickou a doklady.

Stál 2670Kčs, ještě mám od něj účtenku i s návodem.

Ve kterém roce?nevím kdy přesně jsem jej dostal (samozřejmě jsem byl v mototechně s rodiči,ale cena mne tehdy nezajímala),ale ŘP sk AM (tehdejší) mám od 1977takže jsem jej dostal 78 nebo 79,ale rozhodně vímm že nestál necelé 3000kč ale přes 3000kč!

hodnocení

2x
Jestli jsi skutečně majitel, na kterého je motorka evidovaná tak není problém si vyžádat na úřadu duplikát techničáku. Pak bude prodejní cena lepší.

xenofob
hodnocení

2x

to je Jawa 20 s neoriginálními řidítky, jako výrostek jsem ty čelní revma-plechy také sundával kvůli frajeřině a dával tam z modelu 21

jaké vyhazování, dej to na bazoš s vyvolávací cenou 15 tisíc a uvidíš že se někdo ozve

Ano - je to 20, mám podobnou , ale s ostřihaným revmaplechem a předním blatníkem vytuněným nůžkami na plech od minulého majitele. Zatím čeká v garáži.

Mohla by to být ityp 05.Aby měla jiný stupačkový kříž a prsíčka tak i O5 sport-ta měla dokonce širší řídítka i z hrazdičkou.

Podle těchhle detailů je to upravená Jawa 50/05. Bezpečně by se to poznalo při pohledu z druhé strany podle víka motoru. Ty úpravy (plechy, stupačky, řídítka...) cenu dost snižují.

Motorka bez dokladů - prodej #4
007cz

21 to není, pokud si dobře pamatuji, plechová kyvka, jiný výřez u zadniho kola, je to prededelana 20?

007cz - 20 (stejně jako 21) měly závěs na tašku otevřený háček. Tohle je uzavíratelné oko, to měla 05. Ostatní detily si už moc nepamatuju, ale určitě by se to poznalo z druhé strany podle víka motoru. 20 a 21 měly na víku plechovou krytku magneta a plastovou krytku připojení spojkového lanka. 05 měla pravý kryt motoru vcelku.

007cz

Trubkový rám, zadní kapotáž jiná.. 05 měla takové "kulaté" kartery motoru.

Motorka bez dokladů - prodej #5

05 a 20 se na pohled z téhle strany prakticky nelišily. I ta kapotáž byla naprosto stejná. Já měl přesně tuhle 05 i s tou placatou zadní vidlicí. Tu trubkovou vidlici jsem nikdy neviděl. Na fotkách je vidět mimo koncovek výfuku jen rozdíl v tom háčku na tašku.

Motorka bez dokladů - prodej #6
007cz

Ano a 21 měla mimo jiné ten trubkový rám a větší výřez v zadní kapotáži...a frajeři zvednutej výfuk a přední blatník z mustanga *smich* i já to tak měl *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]