Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máme navigaci Garmin Drive 40 Lifetime Maps. Když budu nabíjet navigaci přes usb kabel z počítače provede se aktualizace map? Pokud ne jak udělat aktualizaci do navigace? Děkuji.
Arny - ale ještě donedávna platilo, že u elektrických spotřebičů životnost končila ideálně několik dní po skončení záruky a poté se něco pokazilo a už to bylo neopravitelné.
Nyní snad výrobci dostali příkaz, že přístroj musí být opravitelný i po záruční době a musejí se dát sehnat na něj náhradní díly.
Ale co to udělá s cenou spotřebičů nevím.
Jinak mám doma robot ještě z dob totality a slouží dodnes.
Taky mám garmin - je potřeba k tomu software nainstalovaný v počítači.
Přes USB kabel jsem několik let stahoval a instaloval aktualizace přes ten software - i když bylo psáno doživotní nyní to už nefunguje. - dokonce mi 2x ročně chodilo na mail, že je k dispozici nová aktualizace - a fungovalo to asi tak 3 roky.
Nyní mám pouze jednu možnost - přepsat v přístroji celou nainstalovanou mapu - a dělám to tak 2 x ročně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.