Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sandero II

Od: jiri* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Na Sanderu se na zadním skle a na celé zadní části při jízdě usazuje prach a špína. Můžete mi prosím poradit nějakou úpravu nebo způsob, jak tomu zbránit nebo alespoň omezit?

Děkuji a zdravím. Jiří

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janh*
hodnocení

0x
Pomohou vám zástěrky až na asfalt...

hodnocení

0x

Řekl bych,že je to víceméně nemoc všech hatchbacků a kombíků-tedy pokud není stěrač s ostřikovačem zadního skla!

Jezdil jsem Scenicem r.v.1997 a tam mi nejel zadní stěrač, v podstatě to nevadilo, zadní okno se nešpinilo.
teď mám VW Touran r.v. 2007 a okno je po pár metrech v mokru totálně neprůhledné.
Obě auta bez zadních zástěrek.

Takže je to hodně o tom jak výrobce podchytí aerodynamiku a turbulence za autem.

Zafira 2007 to samé co Touran bez zástěrek zasrana po pár metrech

hodnocení

0x

U Felicií a Favoritů to řešila spodní hrana plechu dveří a horní plastová stříška, aby to nešlo přímo na sklo. Stejně se to bez zadního stěrače špinilo, ale né tak markantně, jako třeba na jiných autech.

Dejte tuhle stříšku a je částečně po problému.

reviloshop.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]