Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach myšince z helmy, jak se zbavit?

Od: asan odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nějakou dobu jsem nejezdil a chtěl bych zase začít,ale jak z názvu vidítě, mám problém se zápachem z helmy. Pomůže mi prosím někdo tohle vyřešit?Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Omýt octem, ocet odstaňuje zápach.

hodnocení

0x

Mas vyjimaci vnitrek skopku? Pokud ano, tak vyjmout a vyprat, zbytek poradne vycistit a vydezinfikovat.

Pokud ne, tak cele do vody se saponatem a co nejlepe vycistit.

Pokud to nepomuze, tak zahodit a poridit blembak novej. Pokud uz je starsi, tak by to stejnak nemuselo byt od veci tak jako tak, kvuli starnuti materialu.

hodnocení

0x

Omýt a pak prostříknout např. nějakou kolínskou, nebo deodorantem. Příště nenechávat myším napospas.

xenofob
hodnocení

0x

Normální lidé zpravidla smradlavé věci vyperou bez zbytečného vyptávání a řešit hygienu voňavkou, to je metoda dávného středověku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]